Мода : Новини05 ОКТОМВРИ 2016

Reebok влизат в спортната надпревара с Джиджи Хадид

Кампанията #PerfectNever цели да провокира момичетата да се приемат такива, каквито са

Топмоделът Джиджи Хадид може и да е лице на марки като Max Mara, Maybelline и Tommy Hilfiger, но новото й амплоа е първото, което обединява две от най-любимите й неща: модата и спортът. 

След като Puma направиха Риана свой творчески директор и взеха Кара Делевин и Кайли Дженър за свои лица, Adidas пуснаха редица колекции в колаборация с Кание Уест, дойде ред и на Reebok да излязат на ринга. И те го направиха съвсем буквално! В новата кампания #PerfectNever виждаме Джиджи Хадид на другото й любимо място след модния подиум – залата, в която тренира бокс.

Gigi-Hadid-Reebok-Campaign07

Gigi-Hadid-Reebok-Campaign04

Само преди дни на Хадид й се наложи да използва боксьорските си умения в реалния живот. Излизайки от ревю заедно със сестра си Бела, Джиджи беше нападната от скандалния украински журналист Виталий Седюк, който я сграбчи на тротоара и я вдигна. Тя обаче не му остана длъжна и веднага се защити, нападайки го с юмруци. По-късно Хадид описа случката в есе, публикувано в сайта бюлетина на актрисата Лена Дънам Lenny Letter, в което използва възможността да напомни колко важна е самозащитата за младите момичета. 

Gigi-Hadid-Reebok-Campaign05

Gigi-Hadid-Reebok-Campaign08

Сега кампанията на Reebok отново е отправена към младите почитатели на марката. #PerfectNever цели да покаже на момичетата, че няма перфектни тела и е важно да приемат себе си, дори с недостатъците си. Преди Джиджи да се присъедини към Reebok, лице на кампанията беше състезателката по бойни изкуства Ронда Раузи. В миналото Хадид също се е занимавала активно със спорт, основно волейбол и яздене. Именно затова днес тя поддържа формата си с бокс.

Gigi-Hadid-Reebok-Campaign09

“За мен тренировките не са само физическо занимание, но и умствено такова,” казва тя. “Те ми помагат да избягам от шума в главата ми. Това е единственото време, в което умът ми почива. Когато се състезавах активно, бях толкова фокусирана върху това да бъда перфектна, че на треньорите ми им се налагаше да ме отстранят от състезанията.”

Вижте още: Обувките на Джиджи Хадид

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.