Мода : Новини27 ОКТОМВРИ 2016

Джасмин Туукс ще носи сутиена за милиони на Victoria’s Secret

Бела Хадид се присъединява към модното шоу, което има нова дестинация – Париж!

Градът на светлините съвсем скоро ще засияе още по-ярко – ангелите на Victoria’s Secret отлитат за Париж! 

Най-ефектното ревю на бельо не за първи път излиза извън пределите на САЩ. А въпросът, който модните хроникьори си задаваха цяла година, вече има и отговор – Джасмин Туукс е избрана за честта да носи сутиена за милиони Fantasy Bra! 

40233-vs-15-3

Лили Олдридж с Fireworks Fantasy Bra по време на шоуто на Victoria’s Secret 2015

След като миналата година Лили Олдридж разходи скъпоценното бижу по котешката пътечка, за тазгодишното шоу от централата на VS избраха Джасмин, която е част от 10-те нови момичета, присъединили се към редиците на ангелите преди малко повече от година. Малко по-късно своите крила получи и Джозефин Скрайвър, което прави общият брой на постоянните ангели на Victoria’s Secret 16. 

jas

Сутиенът, покрит с диаманти, е на стойност 3 млн. долара и носи името Bright Night Fantasy Bra. Той е дело дизайнера на бижута Еди Борго и е изработен с помощта на 9 000 скъпоценни камъка: диаманти и изумруди, обковани с 18 каратово злато. Създаването му отнело над 700 часа работа!

Джасмин е едва третият тъмнокож ангел, имащ честта да носи Fantasy Bra през годините. В миналото със скъпоценните сутиение са дефилирали Тайра Банкс, Жизел Бюндхен, Хайди Клум, както и ветераните на VS Адриана Лима и Алесандра Амброзио.

 

Междувременно стана ясно, Бела Хадид ще направи своя дебют на котешката пътечка на VS. Моделът и сестра на Джиджи Хадид доминираше модните подиуми на приключилите наскоро седмици на модата в Ню Йорк, Париж и Милано. Видяхме я да дефилира в най-престижните ревюта, сред които Fendi, Versus Versace, Bottega Veneta, Michael Kors и много други.

bella-hadid-calvin-klein-fall-2016-campaign

Бела Хадид за Calvin Klein

Сега Бела отново върви по стъпките на по-голямата си сестра, която, макар да е сред най-търсените лица в света на модата, за пръв път дефилира за VS едва миналата година.

40239-vs-15-9

Джиджи Хадид на ревюто на Victoria’s Secret през 2015 

От своя страна Джиджи потвърди в Instagram, че ще се завърне на дефилето, което преди година сбъдна най-голямата й мечта. Още не е ясно дали най-добрата й приятелка Кендал Дженър, също дебютирала през 2015, ще отново ще се разходи в дантелено бельо. Засега е потвърдено участието на всички официални ангели, без Бехати Принслу и Кандис Суанпоул. Двете красавици и приятелки станаха майки преди по-малко от месец.

Още за Victoria’s Secret: 20 години ангелска красота и сексапил

Ангелите на Victoria’s Secret и техните изпитани съвети за красота

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.