Мода : Новини21 СЕПТЕМВРИ 2016

Кара Делевин, Риана и новата кампания на Puma

“Do You” провокира дамите да бъдат по-уверени в собствения си сексапил

С креативен директор Риана и лице Кара Делевин, новата рекламна кампания на Puma е повече от гореща. 

Инициативата “Do You”, вдъхновена от стила и бунтарския дух на певицата, цели да окуражи момичетата по целия свят да се приемат такива, каквито са и да създават свои собствени правила. За тази цел от спортния бранд наемат друга любима бунтарка на модния свят – актрисата и модел Кара Делевин.

24-годишната британка е добре позната със своя непринуден стил и поведение, което преди време плени най-големите дизайнери на нашето време. И макар Кара напоследък да се изявява основно като актриса, тя няма как да откаже на близката си приятелка Рири, която в началото на тази година представи своята дебютна колекция за Puma.  

В кадрите Делевин показва завидна фигура, носейки сексапилни къси топове, спортни сутиени, шорти, клинове и суичъри от новите предложения на спортния бранд. Част от снимките са заснети по улиците на Ню Йорк, запечатвайки духа на мегаполиса.

“Кара е истинско въплъщение на жената на Puma. Тя е безстрашна, винаги открива нови начини да изразява себе си. Нейното поведение и вдъхновяващ бунт срещу статуквото задават тона на новата ни кампания,” казват от марката. Самата Делевин допълва: “За мен “Do You” означава да поемеш отговорността за себе си и да намериш в себе си собствената си сила – това е много силно послание. Целта е да намериш себе си, без значение какви са недостатъците ти.”

Вижте снимките в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.