Living : Лица28 СЕПТЕМВРИ 2021

Уил Смит за нетрадиционната любов и моногамията

“Бракът за нас не може да бъде затвор.”

В ново интервю Уил признава, че моногамията не винаги е била част от брака му с Джейда Пинкет-Смит.

В първата си автобиографична книга Уил Смит разкрива много за кариерата си и личния си живот, но и запазва голяма част от детайлите в тайна. В интервю за GQ той допълва малко за една от историите, разказани в книгата му.

От нея разбираме за най-трудния период в отношенията на Уил и Джейда – през 2011 година, когато след продължителен период снимане и отсъствие от вкъщи певецът и актьор е организирал голямо семейно събиране навръх рождения ден на съпругата си. По време на събитието той е прожектирал филм, върху който е работил, за да проследи семейната им история – нещо, което никак не се харесало на Джейда и това предизвикало най-големият им спор до този момент. Нещата излезли извън контрол и единственото, което успяло да ги спре, бил тогава 10-годишният Уилол, който се събудил от виковете на родителите си с плач.

Уил Смит за нетрадиционната любов и моногамията

Джейда Пинкет-Смит и бившата жена на Уил признаха за скандалите си

“Бракът ни не вървеше. Не можехме да се преструваме повече. И двамата се чувствахме ужасно и нещо трябваше да се промени”, пише в книгата си Уил, слагайки край на темата, за да уважи желанието на съпругата си да не разкрива личните детайли от живота им.

Пред GQ той обяснява, че Джейда е отраснала в семейство с нетипичен брак, а родителите й са имали връзка, която не се подчинява на общоприетите закони как трябва да изглеждат отношенията между двама души. Затова и връзката на Джейда и Уил също не била от традиционните.

Джейда Пинкет-Смит: Простих най-тежкото предателство на Уил

“Дадохме си един на друг доверие и свобода с мисълта, че всеки от нас трябва да открие собствения си път. Бракът за нас не може да бъде затвор. И не предлагам този тип връзка на никого, но преживяванията със свободата, която си дадохме един на друг, и безусловната взаимна подкрепа между нас, според мен е истинската дефиниция за това какво е любов”, споделя Смит.

Уил Смит за нетрадиционната любов и моногамията

В интервюто бегло засяга и темата за изневярата от страна на Джейда – новина, която обиколи медиите по цял свят. Без много пояснения разбираме, че изневярата не е била едностранна.

“През по-голямата част от връзката ни избирахме моногамията, но не смятахме нея за единствения начин да бъдеш във връзка”, споделя още той.

Джейда и Уил многократно са говорили по темата, че избират да водят отворен тип връзка. Очевидно в техния случай този подход работи, защото въпреки всички трудности, двамата се радват на 24 години щастлив брак.

Изневерите са позволени за Уил Смит

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?