Living : Лица25 ФЕВРУАРИ 2019

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

“Магия” няма. Дженифър Лопес просто спазва железен режим на работа и тренировки, става и си ляга рано и се храни здравословно, за да поддържа енергията си

Всички се питаме как го прави Дженифър Лопес – тя има свръхуспешна кариера, две деца, щастлива връзка и освен това се грижи толкова добре за себе си, че почти на 50 години изглежда като на 25.

“Магия” няма и истината е, че Лопес спазва железен режим на работа и тренировки, става и си ляга рано и се храни много здравословно, за да поддържа енергията си и да успява да намери и време за близките си. Ето как минава един ден на латино дивата.

6:00 AM:

Събуждане

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес винаги става около 6:00, а около половин час по-късно се събуждат децата й. Тя обича да прекарва време с тях сутринта и лично да им приготви закуската. Този сутришен ритуал е важен за Джен. Вместо да се впуска в задачите си за деня от мига, в който отвори очи, тя е превърнала в правило това да прекара поне половин един-час с най-любимите си същества без да бърза.

6:45 AM

Време за закуска за Дженифър и семейството

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

След събуждане Дженифър обикновено пие протеинов шейк, а същинската си закуска приема след тренировка. Йогурт с мед и плодове е обичайният й избор, но понякога си позволява и нещо по-калорично, защото вярва, че здравето и добрата форма изискват баланс.

7:45 AM

Тренировката на Дженифър

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

Когато децата заминат на училище, е време за фитнес. “Понякога, особено ако съм работила до късно предишната вечер, ми идва да се откажа. Но си казвам – просто го направи. Само един час е.”

Тъй като тренира всеки ден, Дженифър Лопес се старае да разнообразява упражненията. Това е особено важно, за да не привикне тялото към типа натоварване, губейки ефекта.

9:00 AM

Подготовка за деня

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

“Всичко опира до твоята собствена нагласа. До това да проявяваш постоянство. Да правиш нещата, които трябва. Да следваш мечтите си и да работиш здраво” – казва Лопес за успеха си. Нейният работен ден е винаги много натоварен. Често се гримира на задната седалка в колата, докато пътува към първия си ангажимент за деня.

1:00 PM

Нискокалоричен обяд

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

Дженифър се храни по режим, изготвен от нейната треньорка Трейси Андерсън. “Храната й е изключително чиста, защото това дава на Дженифър нужната енергия за всичко, което прави. Менюто й е изцяло от органични продукти”, казва Андерсън.

Дженифър включва в обяда си чисти протеини и зеленчуци и пие много вода.

6:30 PM

Вечеря със семейството и приятели

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

В редките случаи, когато успява да се прибере у дома толкова рано, Дженифър обича да споделя вечерята както със семейството си, така и с приятели. Старае се да се вижда с тях и през седмицата. Една вечеря в работен ден ти напомня, че животът все пак не се върти единствено около кариерата ти.

За Дженифър тези приятни моменти винаги си струват, а и й помагат да се чувства мотивирана за остатъка от седмицата.

10:00 PM

 Време за лягане

От 6:00 до 22:00: Един ден на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес казва, че сънят е нейното тайно оръжие. Определено не е он онзи тип жени, които ще карат на пет-шест часа сън, оправдавайки се с това, че са много заети. Когато няма концерти или телевизионни участия до късно, тя си ляга около десет вечерта. “Вярвам, че осем часа сън, много вода и добро почистване са простичките неща, които наистина работят”, споделя Лопес.

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?