Living : Лица10 ЮЛИ 2019

Коя е Брукс Нейдър, новото попълнение за Sports Illustated?

Брукс е бъдещ супермодел, чиято кариера сега започва

Всяка година Sports Illustrated избират по една новобранка за каталога си. Тази година късметлийката е 22-годишната Брукс Нейдър.

Родена в малък град в Луизиана, най-голямата сред три сестри, Брукс от малка се интересува от света на модата, въпреки че първоначално не се насочила към тази кариера. Всъщност тя е завършила финанси и насочила усилията си в този бранш, докато модният агент Чад Гавъри не разпознава качествата й за модел в инстаграм профила й.

Коя е Брукс Нейдър, новото попълнение за Sports Illustated?

След това Нейдър насочила всичките си усилия, за да успее в модната индустрия, но признава, че се е изправила пред много предизвикателства, за да го направи.

Тайра Банкс се завърна!

“99% от кандидатстванията ми за модни агенции завършваха с провал. Винаги бях твърде дебела, твърде ниска или твърде висока”, споделя Брукс. По това време тя е била само на 19 години и много трудно е понасяла отказите.

Коя е Брукс Нейдър, новото попълнение за Sports Illustated?

Изведнъж обаче кариерата й потръгва и тя успява да се появи в американското издание на списание Elle, след което успява да работи с Bobbi Brown, Laura Mercier и Covergirl.

Миналата година тя кандидатства да стане новото попълнение в каталога на Sports Illustated и се състезава с около 10 000 други претенденки, от които само 6 успяха да се снимат с фотограф на марката.

Коя е Брукс Нейдър, новото попълнение за Sports Illustated?

Преди няколко дни беше съобщено с публикация на сайта на Sports Illustated, че тя е избраницата им за тази година и самата тя сподели снимка от деня, в който е разбрала новината.

“Надявам се с работата си като модел за марката да покажа на всяко момиче по света, че дори да идваш от малък град, дори да ти казват, че няма да успееш, никой не може да ти попречи да сбъднеш мечтите си”, споделя моделът.

Първата жена с ампутиран крайник в Sports Illustrated

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?