Living : Лица21 ДЕКЕМВРИ 2017

Когато в Холивуд любовта побеждава

Тези звездни семейства побеждават трудностите и остават заедно

Дори сред по-младите звезди в Холивуд има семейства, в които дългогодишната любов не е мираж.

За звезди като Джесика Алба и Бионсе нищо не е по-важно от семейството.

През годините, те са превъзмогвали сериозни кризи със своите половинки. Но са излизали по-силни след всяка буря – дори когато се е случвала изневяра! За тези двойки пише списание JOY в последния си брой (с Джесика Алба на корицата). А част от вдъхновяващите холивудски истории, разказани в броя, можете да прочетете тук:

Заедно от 13 години:
Джесика Алба и Каш Уорън

Джесика Алба и Каш Уорън в момента са в очакване на третото си дете, а бракът им устоява на всички предизвикателства вече 10 години. В Холивуд това е постижение, което надминава дори спечелването на „Оскар“. Истината обаче е, че дори и при Джес и Каш лодката неведнъж се е клатила, макар че двамата очевидно се обичат силно.

Запознават се през 2004-та на снимки, където Каш асистира на продуцента. По това време Джесика е обвързана с друг, но споделя пред своя приятелка: „Срещнах един мъж, когото все едно познавам от преди и имам чувството, че ще познавам винаги.“ Заради връзката на Джесика, отношенията й с Каш не започват веднага. „Влюбих се първо в ума му и в енергията му, много преди нещата да преминат на физическо ниво“, дипломатично уточнява актрисата.

Три години по-късно обаче двамата се разделят по драматичен начин. Джесика заявява на Каш, че вече не го обича както в началото. А най-лошото е, че го прави по телефона. След това, асистентът й опакова нещата на Каш и ги изхвърля от общия дом на доскорошните влюбени. Така и не става ясно какво е довело до този толкова неприятен епизод в историята на двойката, тъй като нито Джесика, нито Каш някога са разкривали много лични подробности за отношенията си. Но важното е, че кризата е преодоляна. И само година по-късно двамата не само отново са заедно, но и очакват първото си дете. Докато е бременна, Алба получава годежен пръстен, а сватбата е след раждането на Хонър. Церемонията е, меко казано, скромна. На нея присъстват само двамата младоженци – без никакви гости. Джесика е облечена в дълга до земята синя рокля, с вързана на опашка коса, а Каш е по бяла риза и кафяв панталон.

Когато в Холивуд любовта побеждава

Днес двамата вече имат две момиченца, а в момента Джесика е бременна с първата си мъжка рожба. „Двамата с Каш имаме огромно уважение един към друг. Ценим мнението и времето на другия и разговаряме много“, казва звездата от „Син Сити“. Друго важно условие за щастлив брак, според нея, е да умееш да оставяш негативните преживявания зад гърба си.

И не на последно място – колкото и да са заети или уморени, тя и Каш никога не поставят времето, прекарано насаме, на последно място. „След цял ден на работа и след грижите за децата, е лесно просто да си обърнете гръб и да заспите. Но не трябва да приемаш партньора си за даденост. С Каш държим да имаме поне малко време за нас двамата всеки ден. Планираме си такива моменти, в които просто да си поговорим или да погледаме някое тъпо риалити.“

Заедно от 11 години:
Жизел Бюндхен и Том Брейди

Всичко е добре, когато завършва добре – това не би могло да бъде по-вярно в случая на Жизел Бюндхен и Том Брейди.

Двамата, които днес са женени и имат две деца, се изправят пред жестоко изпитание в началото на любовта си. Причината е, че Том се влюбва в Жизел съвсем скоро, след като се е разделил с актрисата Бриджит Мойнахан. Той и бразилката са заедно само от два месеца, когато става ясно, че Мойнахан чака дете от бейзболиста. Актрисата е бременна в четвъртия месец. „Не знаех какво да правя. Дали да остана с този мъж или просто да избягам“, споделя Жизел няколко години по-късно.

Когато в Холивуд любовта побеждаваКогато в Холивуд любовта побеждава

Двамата с Том все пак намират сили да запазят любовта си и да преминат заедно през изпитанието. Междувременно синът на Брейди се ражда, а Мойнахан споделя: „Да, той беше в болницата по време на раждането, но не е стоял до мен, за да ми държи ръката. Няма да ви лъжа – никоя жена не си мечтае да стане самотна майка“.

С много търпение, днес – десет години по-късно – и тримата са в добри отношения. Жизел и Том се женят през 2009-та, имат две свои деца, но често се грижат и за първородния син на спортиста. Бриджит Мойнахан, която е с десет години по-голяма от Жизел, също се омъжи повторно.

Заедно от 15 години:
Бионсе и Джей Зи

В живота на най-богатото семейство в шоубизнеса всичко е over-the-top. Любовта, съвместният бизнес за милиони, парите, проблемите. Няма семейство, в което изневярата е дребна работа. Когато си Бионсе обаче, можеш да превърнеш изневярата на съпруга си в един от най-бомбастичните си музикални успехи. Точно това прави тя с албума „Lemonade“, събрал всичките й емоции от предателството на Джей Зи.

За проблемите им се говори от две години по-рано. През 2014-та дори има период, в който семейство Картър са забелязани многократно без брачните си халки. „Lemonade“ обяснява всичко – Джей е имал връзка с друга жена. Бързо става ясно, че това е красивата дизайнерка Рейчъл Рой, работила в модната компания на Джей Зи Rocawear.

Когато в Холивуд любовта побеждава

Наскоро рапърът призна, че да стои до жена си и да слуша парчетата от албума било „много неудобно“. Джей е откровен за това, че са имали сериозни проблеми и че той е трябвало да се подложи на терапия, а Бионсе е положила големи усилия да си върне доверието в него. Раждането на близнаците им през 2017-а, изглежда, е било финалната, триумфална стъпка на семейството към това да излязат от кашата още по-силни, заедно.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?