Living : Лица01 АПРИЛ 2021

Известни жени споделят какво е най-красивото нещо, което някой им е казвал

Едно напомняне да помним хубавите неща в живота

Джулия Робъртс - "Когато собствената ми майка ми каза, че съм страхотен родител."

Кейт Хъдсън - "Наскоро някой ми каза, че едно от най-добрите ми качества е, че искам всички да са щастливи."

Дженифър Гарнър - "Ако някой ми каже нещо специално за децата ми, това е най-хубавото нещо, което може да ми кажат."

Шарлийз Терон - "Когато майка ми ми каза: "Ти си страхотна майка."

Гуинет Полтроу - "Най-хубавият комплимент, който съм получава, е, когато след пътуване със самолет, екипът каже: "Имаш едни от най-възпитаните деца на самолета". И се е случвало повече от веднъж!"

Селена Гомес - "Най-добрата ми приятелка Ашли ми направи комплимент за начина, по който се държа с хората и това е най-големият комплимент, който някой може да ми даде. Тя винаги знае какво да каже."

Серина Уилямс - "Когато пътувах с Helping Hands Jamaica, някой ми каза: "Благодаря ти, че ни помагаш да изградим училището си." Това бе едно от най-хубавите преживявания в живота ми". 

Приянка Чопра - "Най-хубавото нещо, което някой ми е казвал, вероятно е, че изглеждам по-красива без грим. Знаете как жените се чувстват несигурни без грим. Но са ми казвали много, много пъти, че изглеждам най-добре без грим и мисля, че това е много красиво."

Клои Кардашиян - "Мисля, че най-красивото нещо, което някой ми е казвал, е, че ги карам да се чувстват щастливи и че имам красива душа. Мисля, че това е най-хубавото нещо, което можеш да кажеш на някого, че душата им е чиста и красива."

Сандра Бълок - "Не се справям добре с комплименти. Предпочитам конструктивна критика. Винаги обаче се радвам, когато някой всъщност се засмее, когато се опитвам да съм забавна. Ще направя много, за да разсмея хората, понякога дори и имам малки наранявания. Но си заслужава толкова много!"

София Вергара - "Всеки път, когато някой ме похвали за сина ми, Маноло, това ме прави много  щастлива. Бях много млада, когато се разделих с баща му, затова се опитах да му дам възможно най-добрия пример и да му дам най-доброто, което мога. Когато хората го нарекат очарователен, забавен и възпитан, това кара всички жертви да си заслужават."

Рийз Уидърспуун - "Винаги съм много докосната, когато майка ми ми каже, че съм добра майка. Тя знае колко много ценя мнението й, а голяма част от увереността ми идва от това какъв родител се чувствам в дадения ден. Тя се е справила така добре с възпитанието на мен и брат ми, с толкова много любов и чувство за хумор. Нейните комплименти са много важни за мен."

Пред списание People 35 знаменитости споделят най-важния за тях комплимент… И този, който хвали децата им, е най-често срещан.

В забързаното ежедневие и честите вълни от негативни новини, пред които трябва да се изправяме особено често напоследък, понякога забравяме за хубавите малки неща от живота – приятния разговор с близките, добре прекараното време със семейството и комплиментите, които получаваме.

Казани от близък до сърцето ни човек или от напълно непознат, милите думи притежават огромна сила, която не трябва да забравяме.

Едно такова напомняне намираме в специалното издание на People, отдадено на красотата на жените. За него известни жени споделят най-милия комплимент, който са получавали през живота си и повечето от отговорите са свързани с похвалите за децата на звездите.

Част от споделените красиви думи събрахме в галерията – нека те ви послужат като позитивен лъч сред негативизма и подобрят настроението ви, както успяха да направят с нашето.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

10 години без Уитни Хюстън
Лица11 ФЕВРУАРИ 2022

10 години без Уитни Хюстън

Припомняме си за живота на неповторимата певица

Номинираха Стоянка Мутафова за "Гинес"
Лица02 ФЕВРУАРИ 2022

Цитатите, с които ще запомним Стоянка Мутафова

Днес се навършват 100 години от рождението й

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги
Лица01 ФЕВРУАРИ 2022

Когато Гаспар Улие се влюби в Шарлот Казираги

Актьорът почина на едва 37 години

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм
Лица31 ЯНУАРИ 2022

Принцеса Даяна миела чиниите в двореца

Какво е било да работиш в кухнята на принцеса Даяна?