Living : Идеи за дома06 НОЕМВРИ 2019

10-те неща, които всяка жена трябва да има в дома си

Или с какво трябва да се снабди едно 30-годишно момиче, за да покаже класа и стил

Вече не трябва да се ограничавате до някое мъничко легло. Време е да заложите на голям и удобен матрак за по-добър сън, който е изключително важен в тези години.

Минаха годините, в които залагахте на плакати на любимите си групи, време е да заложите на нещо наистина ценно. Като дадете малко повече пари за някоя картина, тя не само ще вдъхне живот на стаята, но и ще покаже част от вас. Не забравяйте хубавата рамка. Именно тя прави чудесния завършек.

Време е да помислите за една красива, но и едновременно функционална библиотека за книги. Там може да подредите своето както любимо четиво, така и някои учебници. В момента има много интересни библиотеки, които ще внесат оригиналност на дома ви.

Не всички могат да се похвалят с няколко спални за гости, затова е добре да заложите на един хубав разтегателен диван. По този начин ще осигурите допълнително пространство за момичетата, когато се наложи да спят у вас след като сте прекалили с виното.

Всяка уважаваща млада дама трябва да притежава освен голяма трапезна маса, и една шикозна масичка, на която да пиете кафе с приятелките, или пък да почетете някоя интересна книга.

Един интересен килим е най-лесният начин да добавите живот на иначе скучното пространство у дома. Ако го поставите където трябва, вие ще внесете не само повече уют и топлота, но дори може оптически и направите така, че стаята да изглежда по-голяма.

Няма нищо по-дразнещо от това да отвориш гардероба и там да те „посрещнат“ куп различни закачалки. Така че отделете време и малко пари, за да се снабдите с еднакви закачалки, които ще дадат организиран вид на дрехите ви.

Всяка уважаваща себе си млада домакиня трябва да притежава поне едно плато за сирена. Така когато дойдат гости, веднага нарязва няколко вида сирена, слага няколко вида плодове, поднася с бутилка вино и е готова.

Едно плато със сирена задължително върви с хубаво вино, а за него трябват подходящи чаши. Време е да дадете малко повече пари за кристални чаши, с които ще успеете да впечатлите всички.

Невъзможно е да стартираме деня си с усмивка, ако не изпием поне едно хубаво кафе. А най-доброто можем да го направим у дома. За целта ни трябва една качествена кафе машина, която се сътвори чудеса в кухнята ни.

Преместването в нов дом е огромна крачка за всяка една жена. И също така облекчение.

Без значение дали досега е живяло на общежитие или при родителите си, рано или късно всяко момиче над 20 намира своето собствено кътче, което превръща в малък уютен оазис. В този момент изниква въпроса как да декорираме дома си и кое е най-важното нещо, което всяка стилна дама трябва да притежава в своя апартамент. А ние се замисляме за всичко това, едва когато стигнем 30-те.

За да внесете своя личен почерк, ето кои са 10-те неща, които задължително трябва да имате у дома. Те не само ще са ви необходими, но и ще изразят вашата личност. Вижте ги в галерията.

Вече никой не декорира дома си така

Хитри трикове, с които да оптимизираме пространството в кухнята си

3-минутното почистване на дома

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИДЕИ ЗА ДОМА

Полезни съвети за направата на страхотен букет
Идеи за дома10 МАРТ 2023

Полезни съвети за направата на страхотен букет

Пролетта свързваме с цветята, така че с настъпването на този прекрасен сезон е време да украсим нашите домове с чудесни букети.

Дрешникът на нашите мечти
Идеи за дома11 НОЕМВРИ 2022

Дрешникът на нашите мечти

Размери, материали, цветове и облицовки: как да изберем мечтания гардероб и да се уверим, че е красив, но преди всичко и функционален?

Есенно почистване в 4 стъпки
Идеи за дома21 СЕПТЕМВРИ 2022

Есенно почистване в 4 стъпки

Началото на новия есенен сезон е идеалното време за разчистване на дома.

Дом без стрес
Идеи за дома02 СЕПТЕМВРИ 2022

Дом без стрес

Нашият дом оказва много важна роля върху психиката ни.