Beauty : Съвети & тенденции01 СЕПТЕМВРИ 2017

Beauty продуктите, които ще ви трябват за уикенд извън града

Не, козметичният ви несесер няма нужда от всички червила и четки

Приготвянето на багажа за уикенд извън града е истинско изкуство, независимо дали смятаме да го прекараме край морето или в планината.

Същото, разбира се, важи и за козметичния несесер, тъй като той много често се оказва претъпкан с неща, които са неразделна част от ежедневния ни beauty режим, но по време на почивката просто не ни трябват. Дълготраен фон дьо тен, огромна палитра сенки и няколко вида моливи за устни са само малък пример за продукти, които единствено заемат мястото на, да кажем, един допълнителен чифт обувки.

Детокс и за косата – спасение за слабите и тънки кичури

Ако ви предстои да избягате от града за няколко дни, уверяваме ви, че това, което ще ви е наистина необходимо, за да се разкрасите, са следните пет неща:

Безцветна спирала

Класическите формули просто нямат място на плажа и след много кратко време, прекарано под парещото слънце, сами ще се уверите защо. От друга страна, безцветната гел спирала е продукт с “2 в 1” действие – с нея ще подчертаете и повдигнете миглите си, но и ще фиксирате веждите, тъй като моливите и палитрите за вежди също не са препоръчителни.

Заповедите за красота, които всяка французойка спазва

Слънцезащита за лице с цвят

Ако ще си купувате отделен продукт, който да защитава кожата на лицето от вредните слънчеви лъчи, инвестирайте в крем с фактор, който притежава и лек цвят. По този начин си осигурявате не само защита, но и леко покритие в стил BB крем, особено ако в ежедневието сте свикнали винаги да разчитате на фон дьо тен или коректор, с които да прикривате тъмни кръгове, белези и някоя инцидентна пъпка.

beach beauty 2

Мултифункционална палитра

Малко бронзант и руж са всичко, от което се нуждаете, за да осигурите на лицето си приятна свежест, особено вечер. Снабдете се с компактна палитра, по възможност с продукти с кремообразна формула, за които дори не ви трябва арсенал от четки за нанасяне. С помощта на върховете на пръстите си използвайте малко руж върху скулите и устните, а по-тъмния цвят на бронзанта нанасете по слепоочията, върха на носа и брадичката, и дори върху клепачите.

Любимите продукти за коса на редакторите

Хидратиращ продукт

Единствената стъпка от ежедневния ви режим, която трябва да пренесете със себе си и по време на ваканцията, е нанасянето на хидратиращ крем или серум. Особено когато сте изложени за дълго време на слънце, а след това кожата ви има нужда от подхранване и възстановяване. Изберете нежна формула, която можете да нанясяте сутрин и вечер, и като база под лекия грим.

Мокри кърпички

Най-бързият и лесен начин да почистите лицето си преди лягане, без да се налага да вземате със себе си шишенцето с мицеларна вода и памучните тампони. Освен това, кърпичките винаги ще влязат в употреба, когато просто имате нужда да се освежите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СЪВЕТИ & ТЕНДЕНЦИИ

Inspo за педикюр от Валентина Ферани
Съвети & тенденции05 МАЙ 2023

Inspo за педикюр от Валентина Ферани

Модерен, но изключително труден за нанасяне нюанс, бялото е всичко, от което имаме нужда сега.

Фината разлика между френски и американски маникюр
Съвети & тенденции26 АПРИЛ 2023

Фината разлика между френски и американски маникюр

Макар и много сходни, между тях винаги е съществувала изключително малка разлика. Знаете ли каква е тя?

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна
Съвети & тенденции24 АПРИЛ 2023

Пролетните аксесоари, които ще направят визията ни по-забавна

Пролетта е тук! А аксесоарите са онези акценти, които ще променят най-бързо и лесно ежедневния ни тоалет.

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.
Съвети & тенденции19 АПРИЛ 2023

Маникюр: Нюансите, които ще виждаме навсякъде през следващите месеци

Ноктите ни са акцентът в бюти визията ни, за който трябва да се грижим внимателно, тъй като именно той ни надгражда по най-красивия начин.