Звезди : Звезден стил : Мода : Новини01 СЕПТЕМВРИ 2017

Пастелните цветове и Виктория Бекъм

Разкодираме формулата на стила й в края на лятото

Този "пижамен сет" е част от предварителната пролетна колекция на дизайнерката. Както виждате и сами, панталонът и ризата са вдъхновени от удобството на пижамата.

Решен в розово каре, тоалетът на госпожа Бекъм беше съчетан с обувки на ток и задължителните за нея слънчеви очила.

Комбинацията то риза и плисирана пола се е превърнала в любима за Виктория и сме я виждали в безброй разновидности. Тук обаче е избрала флорален принт в различни нюанси на синьото, плюс сандали в телесен цвят.

Това несъмнено ни е любимата визия от последните дни, основно заради факта, че лесно може да бъде пресъздадена. Белият тишърт, прибран в панталона, балансира обемите на визията.

Чантата в цвят бордо пък е перфектен избор за сезона.

Седмицата на модата в Ню Йорк започва само след няколко дни, но Виктория Бекъм вече е на вълна уличен стил, демонстрирайки визиите си по улиците на мегаполиса. 

Преди да представи новата си колекция за сезон пролет-лято 2018, дизайнерката е решена да ни покаже как точно трябва да изглежда актуалното облекло в края на лятото.

А нейната философия е много проста – комбинация от пастелни цветове и удобство. Това са двете общи неща между трите визии на госпожа Бекъм, с които я видяхме в последните дни. С тях дизайнерката не се отдалечава особено от вече изградената си формула на стила. И тук присъстват любимите й панталони с широк крачол, плисирана пола, класическа риза, бял тишърт и, разбира се, слънчеви очила!  

2 продукта, които Виктория Бекъм винаги има в чантата си

И макар вдъхновения от пижама сет да ни остави леко раздвоени, трябва да отбележим, че за пореден път си вземаме поука от Виктория. Вижте визиите й в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.