Влизаме в ретроградна Венера от 25 юли

Не започвайте нови връзки, съветват астролозите

Ако сте възнамерявали да направите някакви коренни промени във визията (например козметична процедура или пластична хирургия), във връзката (като да стартирате нова) или във финансовата сфера (като голяма инвестиция) – помислете пак!

Вие може да направите тези неща, но не сега е моментът, защото Венера ще е ретроградна. Какво означава това?

Венера управлява красотата, изкуството, социалните взаимоотношения, партньорствата, романтиката, любовта, финансите. Винаги, когато една планета е ретроградна, това време става неблагоприятно за започване на каквато и да е дейност в сферата, управлявана от планетата.

В случая на ретроградна Венера, най-доброто нещо, което може да направите, е да: забави и преоцените всичко и всички в живота си. Ако пренебрегнете този съвет, може да се окаже, че действията ви в този период да доведат до много проблеми.

Венера е ретроградна на всеки 18 месеца (за около 40-44 дни), като сега тя ще бъе в тази фаза между 25 юли и 6 септември 2015 г. И все пак, всичко, което предприемете сега, може да има огромен ефект върху живота ви.

Преди да вземете решение за вашия любовен живот, външност и разходи, прочетете следните осем съвета:

1. Внимавайте с плановете за сватба

Обикновено, това може да е нещо страхотно и съвсем в рамките на нормалното за отношенията с вашия партньор, но това не е така по време на ретроградната Венера, защото в този период вашите възприятия се променят. Вие не сте в състояние да видите очевидното, както и да отчетете червените лампички, които светят във връзката ви. Преди да направите планове за сватба или да избягате в Лас Вегас, за да се ожените, изчакайте докато Венера премине ретроградния си период, за да вземете най-доброто решение.

2. Внимавайте с новитв връзки

Венера управлява любовта, взаимоотношенията и партньорства от всички видове. Ретроградния й период не е времето, в което да старирате нови отношения или да промените своето статукво. В този момент сърцето ви е включено в режим любов и романтика и може да се окажете толкова привлечени от някого, който може да е най-грешния ви избор. Ако току-що сте се срещнали някого, просто изчакайте с вземането на решение за връзка, същото се отнася и за секс приятелчетата ви. Внимавайте и да не подновите стари взаимоотношения, защото в момента сте по-емоционални и романтично настроени. Просто изчакайте известно време.

3. Направете оценка на текущите си отношения

Един от проблемите, с които се сблъсквате по време на ретроградна Венера, е да бъдете заслепени относно хората около вас. Мъжът, с когото просто правите секс, може да ви се стори по-приказен, отколкото е. Затова използвайте това време, за да обърнете повече внимание на вашите собствени чувства и се запитайте дали тази връзка наистина отговаря на вашите нужди. Ако сте в сериозни отношения с някого, сега е моментът, в който може да откриете себе си и да видите ясно всички проблеми във взаимоотношенията ви. Ако сте в ранните етапи на една връзка, е важно да осъзнаете, че каквото и неудовлетвореност да изпитвате сега, тя ще се влоши с течение на времето. Затова си запишете всички плюсове и минуси на тези отношения, за да определите дали можете да живеете с този човек или не.

Продължава на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?