Седмичен хороскоп от 9 до 15 август

Началото на седмицата отделете за работа и създаване на нови планове, за да е по-приятен уикендът ви

Време е за равносметка и ново начало – за много от зодиите като Овен, Рак и Стрелец развитието в кариерата ще е главната тема на тази седмица, а Скорпион и Лъв ще имат еднакво късмет в работата и в любовта.

Овен

Със започването на новата седмица имате възможност да обърнете нова страница живота си – помислете какво бихте искали да постигнете в кариерата си и как си представяте бъдещето на връзката си, какво трябва да направите, за да осъществите мечтите си. През уикенда ще можете да прекарате ценно време с приятелите, което ще ви помогне да вземете решение.

Телец

Макар и в самото начало от седмицата да има опасност от конфликти, през по-голямата част от следващите дни ще получавате нужната подкрепа от близките си. Така, когато в сряда влиянието на Венера ви даде допълнителна доза самочувствие, ще успеете да се изправите безпроблемно пред всяко препятствие, а на края на уикенда ще имате възможност да отпразнувате успехите си.

3 зодии, които ще открият любовта до края на лятото

Близнаци

Тази седмица влиянието на Венера и Нептун е виновно за успехите ви. Вашият креативен потенциал ще изпъкне още по-ярко, затова се възползвайте от момента – ако сте търсили възможност да започнете свой проект или да предприемете какъвто и да е риск в професионалното си развитие, сега е времето да го направите.

Рак

Средата на лятото обикновено е момент за почивки, но преди да планирате следващото пътуване, възползвайте се от възможността, която тази седмица ви предлага. Сега е подходящ момент да въведете ред във финансите си и да планирате следващите 6 до 12 месеца. Но все пак не е нужно да насочвате цялото внимание към работата – през уикенда ще можете да се насладите на време с приятелите.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 август

Лъв

Седмицата започва с позитивите, които новолунието във вашия знак ви носи. Самочувствието ви е високо и с право – късметът е на ваша страна и ще ви помогне наравно в любовта и във финансите. Както и да изберете да се възползвате от ситуацията, в която се намирате, поемете поне един ход, който ще ви доведе по-близко до целите ви.

Дева

Отделете време за себе си тази седмица, но и не забравяйте да се насладите на приятните моменти с половинката, от тях ще имате в излишък. В сряда Меркурий във вашия знак ще ви помогне да изчистите всякакви недоразумения в комуникациите и това ще ви зареди с енергията, която ще ви бъде нужна, за да си прекарате добре през уикенда.

Как ни влияе Луната?

Везни

Имате възможност да посрещнете нов етап от живота си и не трябва да я изпускате. Макар и това да означава, че някои ваши връзки ще бъдат поставени на изпитание, потърсете как да се освободите от това, което до сега ви е дърпало назад. Когато изберете какво искате да постигнете за в бъдеще, ще можете да се насладите на уикенда с повече самочувствие.

Скорпион

Кариерата ви ще продължава да е една от водещите теми в ежедневието ви и тази седмица, но фокусът ви частично ще се измести към любовния живот. Границата между приятелството и любовта е тънка и немалка част от вас ще я преминат през следващите дни. Дори и да изберете да не предприемате нещо сериозно, флиртовете ще ви донесат нова доза самочувствие.

Седмичен хороскоп от 9 до 15 август

Стрелец

Започнете седмицата, като си създадете план за остатъка от лятото и това, което искате да постигнете преди началото на есента. През средата на делника пък Меркурий попада в Дева и това ще ви дари с повече успехи в кариерата. След добре свършената работа, уикендът ще е спокоен и ще ви предложи възможност за релакс.

Козирог

Тази седмица връзките ви с приятелите ще претърпят множество трусове, затова внимавайте на кого се доверявате. За щастие, Меркурий в Дева ще ви помогне да погледнете на ситуацията под нов ъгъл. Каквото и да се случва, не забравяйте да отделите време да се погрижите за себе си през уикенда.

Всяка от зодиите в шест думи

Водолей

Подгответе се за тежки няколко дни – много хора от обкръжението ще нарушат доверието ви тази седмица и търпението ви ще бъде поставено на изпитание. През уикенда си позволете да оставите драмите настрана за малко и да разпуснете пълноценно. Това ще ви помогне и да откриете решение на част от проблемите си.

Риби

Стремете се към баланса тази седмица – във връзките ще имате късмет благодарение на продължаващото влияние на новолунието от края на предишната седмица, а Меркурий в Дева ще ви даде нужното подбутване, за да потърсите това, което заслужавате на работното място.

Рестарт в любовта с новолунието в Лъв

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?