Седмичен хороскоп от 8 до 14 юни

С тази седмица ще започнем да чувстваме влиянието на предстоящия ретрограден Меркурий.

Докато за повечето зодии се очакват неприятности на работното място и в комуникацията, зодии Лъв, Дева и Скорпион са тотални късметлии.

Овен

Слънцето, което в момента продължава да е под влияние на зодия Близнаци, ще премине през вашата зона на комуникациите, което ще ви накара да имате по-голяма нужда от близките си. През уикенда разчитайте на инстинкта си при взимането на важни решения.

Телец

През по-голямата част от седмицата ще се чувствате емоционални, но не оставяйте това да ви лиши от заслужени успехи. Сега е благоприятен момент да поемате рискове във финансов план, затова се възползвайте смело.

Как всяка зодия проваля връзките си

Близнаци

Дори и напоследък да не сте се чувствали особено самоуверени, тази седмица трябва да съберете силата в себе си, защото ви очакват важни дела. В периода преди съвсем да ни е застигнал ретроградният Меркурий, трябва да свършите всичко, което ще ви осигури спокойствие в следващия месец.

Рак

През началото на ретроградния си период Меркурий ще се движи във вашия знак, затова още от сега вие сте най-засегнати от проблемите в комуникациите. Подбирайте с особено внимание думите си тази седмица и се подгответе за кратък емоционален бум в средата на седмицата.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 юни

Лъв

Дори и да се изправите пред известни проблеми през тази седмица, запазете позитивното си настроение, защото ви очакват положителни събития. През уикенда Марс и Нептун се срещат в Риби, което ще ви донесе приятни моменти и настроение за романтика.

Дева

Започвате седмицата на приятелска вълна, а я завършвате на романтична. Вие сте сред малкото зодии, които ще се радват на положително развитие в сферата на комуникациите, въпреки наближаващия ретрограден период.

Чертите, по които ще познаете всяка зодия

Везни

Възможно е да възникнат много спорове на работното място, затова се въоръжете с търпение и не позволявайте на малките неща да ви притеснят. След петък си дайте достатъчно време за релакс и се погрижете за здравето си.

Скорпион

В началото на седмицата ще положите нужните усилия, така че да разпускате спокойно през уикенда. Хубавото е, че през делника всъщност ще сте много мотивирани и работата няма да ви се струва дори като задължение, а удоволствие.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 юни

Стрелец

Може тази седмица да се чувствате несигурни и неуверени в себе си. Това ще ви направи по-чувствителни към критика, но не позволявайте чуждото мнение да ви афектира твърде много – забавете темпото, фокусирайте се върху собствените си нужди и цели и ще постигнете това, което желаете.

Козирог

Влиянието на Нептун и Слънцето може да замъгли преценката ви, затова не се учудвайте, ако на работното място започнете да допускате грешки, които иначе не бихте. Вместо да се притеснявате за временното неблагоприятно положение, отделете част от деня си, за да споделите тези чувства с половинката си – и тази седмица партньорът ви ще бъде най-голямата ви упора.

Интровертите и екстровертите на зодиака

Водолей

Дяволът е в детайлите – тази седмица отделете достатъчно време на малките неща, които принципно пренебрегвате както на работата, така и вкъщи. Това ще ви помогне да успеете във всички аспекти на живота си, но само ако положите достатъчно усилия от ваша страна.

Риби

Тази седмица може да се появят семейни проблеми, които да окупират голяма част от вниманието ви, но Луната във вашия знак ви дава достатъчно самоувереност, за да се справите с всички премеждия. Забравете за проблемите през съботата и неделята и се отдайте на креативни дейности.

4 зодии, които обичат лошите момчета

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?