Астро Мания : Хороскопи08 НОЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември

Есента си казва думата и ни принуждава да забавим темпото тази седмица

Когато емоциите ни застигат, е време да потърсим помощ от близките си. Особено важно ще бъде това за зодии Скорпион и Козирог тази седмица.

Овен

Щастието е пълно само когато е споделено. Тази седмица ще бъде успешна за вас, затова използвайте момента да помогнете на близките си и да прекарате повече време с тях. Венера в Козирог ви носи късмет на работа, така че от вас ще се изискват минимално количество усилия, за да постигнете много.

Телец

Посветете седмицата на срещите с приятелите и на време с близките. Венера и Луната се срещат в зодия Козирог и ви зареждат с желание да излезете от черупката си и да бъдете сред любимите си хора. Полезно ще ви бъде и да се погрижите за себе си през следващите дни, като си оставите възможност да обогатите знанията си.

Как всяка зодия показва любовта си

Близнаци

Готови ли сте за романтика? Тази седмица дава начало на благоприятен период за връзката ви, който ще разпали страстите в следващите четири месеца. Същевременно идните дни ще ви подействат като катализатор на позитивни емоции и ще ви помогнат да отворите нова страница в живота си.

Рак

Започвате седмицата с нужното самочувствие, което ще ви помогне да успеете както на работа, така и във връзките си. През дните от делника ви съветваме да се съсредоточите върху социалния си живот, а в края на седмицата да отделите време да се погрижите и за кариерата си.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември

Лъв

Не очаквайте много екшън от идната седмица, а се въоръжете с търпение и предприемайте всяка стъпка с внимание. Важно е през следващите дни да си отделите достатъчно време за релакс и грижа за себе си, а през уикенда ще имате шанс да поработите върху плановете си за бъдещето.

Дева

Вземете си почивка от отговорностите тази седмица и приоритизирайте себе си. Краят на годината започна да наближава и този факт ви кара да сте по-емоционално нестабилни. Ще ви бъде от помощ да си изградите план за бъдещето и да отделите време от уикенда си, което да прекарате, правейки онези неща, които ви карат да се чувствате добре.

Трите зодии, които се страхуват от обвързване

Везни

Не е сега моментът да започвате големи нови проекти и да търсите екшъна в ежедневието. Вместо това се фокусирайте върху малките детайли около вас, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре в кожата си. Такива детайли можете да откриете навсякъде около вас – тази седмица е най-подходяща за промяна в пространството на дома.

Скорпион

Обърнете внимание на връзките си с хората, които са ви най-близки. Тази седмица не е изключено да възникнат конфликти с половинката, но можете да избягате от тях, ако сте готови да проявите търпение, да поработите върху проблемите си и да поемете отговорност за вашата вина.

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември

Стрелец

Внимавайте как използвате думите си сега, когато връзките ви са застрашени от спорове и конфликти. За да ги избегнете, ви съветваме да се съсредоточите върху себе си и личностното си развитие. Подходяща посока, в която да насочите поглед, са финансите ви.

Козирог

В следващите месеци комуникациите с другите ще ви се отдават и вродената ви харизма ще излезе наяве. Възползвайте се от момента и поставете добри основи за връзките си с новите хора в живота ви и да подобрите вече съществуващите отношения с близките. Внимавайте обаче, защото не е изключено тази седмица турбулентните емоции да достигнат и вас.

С какво мъжете от различните зодии винаги ни късат нервите

Водолей

Емоциите ви ще излязат извън контрол тази седмица, така че се подгответе за трудни няколко дни. Вместо да се плашите обаче ви съветваме да запазите повече часове от обикновено за me time и да се фокусирате върху малките неща, които можете да подобрите в себе си и вътрешния си свят.

Риби

Обадете се на приятелите си от миналото, които отдавна не сте чували и потърсете допълнителна доза комуникации тази седмица. Същият съвет отправяме и за останалите четири месеца, в които сферата на социалния ви живот ще бъде на фокус.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?