Астро Мания : Хороскопи07 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

За кои зодии седмицата ще е най-успешна и за кои най-романтична?

Тази седмица за Близнаци, Рак и Козирог късметът ще се усмихне в любовта, а на Стрелците ще им върви с парите.

Овен

Тази седмица най-сетне имате възможност да си отдъхнете и да откриете добър баланс между личния живот и на работата. Когато става дума за връзките ви, ви съветваме да се съсредоточите върху контактите с онези хора, които са ви най-близки и с които ще си спестите излишните драми. В работата пък съвпадът между Меркурий и Плутон ще ви донесе стабилност и успехи.

Телец

Три планети ще осигурят вашия успешен старт на седмицата – едновременно ви влияят Марс, Венера и Уран. Благодарение на тях ще се изправяте пред всяко предизвикателство с повече увереност и оптимизъм. Не се вкопчвайте задълго в миналото, а посрещнете новите възможности с отворено съзнание.

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете “да”, според зодията му

Близнаци

Време е да се сбогувате с миналото и практиките, които са ви дърпали назад. Дори и началото на седмицата да имате натрупване на емоционални събития, през уикенда настроението ще ви бъде повдигнато заради влиянието на Меркурий и Плутон – комбинация, която ще донесе повече романтика в отношенията ви с половинката.

Рак

Тази седмица ще е отдадена на връзките ви с другите, но въпреки това поставете себе си на първо място. Успешно ще минава всяка форма на комуникацията – от  договарянето с колегите и шефа на работа до разговорите с близките. Във всеки сценарий обаче поставяйте себе си на първо място и търсете какво можете да извлечете от всяка дискусия. Уикенда пък запазете за време насаме.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

Лъв

Work hard, play hard. Тази седмица ще се изисква много от вас на работа и цялото ви внимание ще трябва да бъде насочено върху разрешаването на проблемите там. След това обаче уикендът предлага перфектната възможност да разпуснете с любими хора, любимо хоби или на любима дестинация.

Дева

Нищо не може да ви спре тази седмица – тригонът на Уран с Марс ви дава нужното самочувствие и вдъхновение да се стремите високо и да постигате целите си една след друга. Към края на делника енергията ви вероятно ще започне да се изчерпва, но затова пък  уикендът е точният момент за почивка и любимите ви домашни self-care ритуали.

Какво ни очаква според китайския хороскоп в годината на Черния Воден Тигър

Везни

Седмицата ще изисква много от вас в емоционален аспект, а за всяко затруднение до вас ще са вашите близки. Уран в тригон с Марс ви позволява да се доверите на приятелите си и да споделите с тях предизвикателствата. Накрая на седмицата обаче останете насаме, защото Меркурий и Плутон в съвпад ще ви дадат перфектната възможност да си създадете нов план за бъдещето.

Скорпион

Тази седмица внимавайте на кого се доверявате. Докато в отношенията си с най-близките членове на вашия приятелски кръг ще намирате утеха и нужна помощ при затрудненията, опасност от предателство ви грози от останалите хора във вашия живот. Бъдете най-внимателни през уикенда.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 февруари

Стрелец

В началото на делника сте във вихъра си, а креативността ви ще отвори много врати пред вас, затова не пропускайте възможността да постигнете целите си на работното място. В същата линия или не, седмицата ще е благополучна за финансите ви и ще придобиете повече самочувствие с изборите си в тази сфера.

Козирог

Планетата на любовта, Венера, ще ви влияе цял месец, стартирайки от тази седмица – тъкмо навреме за идния Ден на влюбените. Това не само ще подобри връзката ви с половинката, но и щастието ще се пренесе в други сфери на живота ви. Когато срещнете затруднение пък, доверете се на хората около вас.

 

Най-романтичният ден от този месец не е Свети Валентин според астрологията

Водолей

Тази седмица е време да поработите върху себе си и тези сфери от живота си, които вие смятате за вашите слаби места. Освободете се от вредните навици и забавете темпото, за да се сбогувате с още от ненужното от миналото. Междувременно на работното място не подминавайте никоя от идеите, които ви хрумнат – идните дни ще са благополучни за крачка напред в кариерните ви планове.

Риби

Обадете се на приятел, с когото отдавна не сте се чували тази седмица. Не ви очакват много ползотворни дни през нея, но за сметка на това ще ви върви в комуникациите. Сега повече от всякога се нуждаете от близките си, както и те се нуждаят от вас, затова си позволете да забавите темпото и да се радвате на споделените моменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?