Астро Мания : Хороскопи07 ДЕКЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

Наближаването на края на годината ни кара да си дадем равносметка за случилото се през последните месеци

Идните дни ще са изпълнени с трудности за повечето зодии, но Скорпион и Риби ще бъдат сред малкото късметлии.

Овен

Тази седмица може да ви се наложи да преминете през въртележка от емоции. Това ще продължи няколко дни, докато по средата на делника Нептун в квадрат със Слънцето ще ви накара да направите избор – да оставите ли миналото в миналото, или да рискувате да направите старите грешки.

Телец

Седмицата ще започне с чувство за обърканост, което може да ви накара да предизвикате спорове с близките си. За щастие, през уикенда нещата ще потръгнат в друга посока и ще можете да се насладите на романтични мигове с половинката.

Зодиите по Коледа: Рибите обичат да глезят близките си, а Девите търсят начин да спестят от излишно харчене

Близнаци

Важно е да обърнете внимание на здравето си тази седмица, но проблеми с половинката може да ви разсеят. Поговорете с партньора си и поработете върху отношенията си и през уикенда ще имате възможност да отделите време за себе си.

Рак

Тази седмица усърдно търсите начин да въведете повече баланс между кариерата и семейния живот, доверете се на инстинкта си и ще постигнете най-добрите резултати и през уикенда ще сте заредени с още повече самочувствие.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

Лъв

Не падайте духом, ако тази седмица самочувствието ви е по-ниско. Затова е виновен квадратът на Нептун със Слънцето, който на вас ви се отразява негативно. За щастие, малки неща като времето в разговори с приятели и семейството ще ви помогнат да подобрите настроението си.

Дева

Този месец е важно за вас да прекарвате възможно най-много време със семейството си у дома. В моментите, в които усетите, че настроението ви започва да пада, не се страхувайте да потърсите помощ от близките.

Малките неща, които успокояват душата на всеки зодиакален знак

Везни

Важно е да потърсите баланса в живота си тази седмица – опитайте да съчетаете времето за забавления, с грижата за здравето, заедно с кариерата. Звучи трудно на пръв прочит, но с помощта на близките и колегите задачата става по-лесна. Уикендът оставете само за забавления и релакс.

Скорпион

Вие сте сред малкото зодии, които тази седмица вместо да изпитат спад в самочувствието, ще се чувствате на върха. Доброто ви настроение ви предразполага към успехи, отпразнувайте ги с питиета (от домашния бар) в края на уикенда, когато Венера и Луната ви влияят положително.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

Стрелец

Макар и през голяма част от седмицата да ви се налага да се борите с негативни емоции и тревоги, ще успеете да постигнете страхотни неща, ако се вслушате в себе си, благодарение на влиянието на Луната и Венера.

Козирог

Тази седмица ще ви се наложи да забавите темпото, за да помогнете на близките си. Бъдете отворени към комуникации, дори и в този момент да не чувствате нуждата от разговорите. През уикенда ще усетите сами нуждата да прекарвате време сред семейството си.

За тези четири зодии празничният сезон ще е най-романтичен

Водолей

За вас седмицата предлага възможност да възвърнете социалния си живот до някаква степен. Обадете се на приятели, с които не сте се чували отдавна и бъдете открити и искрени, разговорът с тях ще ви помогне да се почувствате по-добре.

Риби

Кариерният ви живот започва да ви носи все повече успехи и тази седмица позитивизмът и мотивацията ще са най-важните ви оръжия. През уикенда, докато останалите са готови за забавления, вие ще получите още нови възможности за бъдещето си развитие.

Най-големите използвачи в зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?