Седмичен хороскоп от 6 до 12 юли

Последната седмица, в която Меркурий е ретрограден

Лъвът и Девата отново ще се радват на летни романси, а Овен и Близнаци са готови за пътувания.

Овен

Малко по малко започвате да чувствате как влиянието на Меркурий отслабва и веднага се насочвате към летните партита и срещи. Моментът все още не е подходящ да търсите професионално развитие и да взимате големи решения, затова мислете само в насока почивка и забавление.

Телец

За разлика от останалите вие не сте фокусирани върху времето за релакс и пътувания, а сте силно мотивирани да свършите всичките си задачи на работа. Ще постигнете важни професионални успехи и в края на седмицата ще почувствате как тревогите ви напускат.

Пълнолунието и лунното затъмнение ще провалят връзките ни

Близнаци

Седмицата е подходяща за пътувания и креативност, затова оставете забавната ви страна да вземе превес. Всъщност това ще е почти задължително, след като на работа така или иначе няма да ви върви особено много и можете да изпитате финансови затруднения.

Рак

Най-сетне започвате да виждате плода на вашите усилия и това ви мотивира да потърсите нови начини да въведете живота си в ред. Макар и да ви се струва, че има хиляди неща за вършене, оставете уикенда да бъде само за размисли и почивка.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 юли

Лъв

Продължавате и тази седмица отново на романтична вълна. Ще бъдете и готови да изгладите всички недоразумения с колегите, което ще ви направи още по-успешни на работното място. Единственото, което може да ви забави, са усилените емоции и силната чувствителност, характерни за края на ретроградния Меркурий.

Дева

Уверени, секси и готови за романтика – така започвате новата седмица, благодарение на влиянието на Луната. Насладете се на моментите за забавление с близките и партньора, защото през уикенда ще ви се наложи да вземете важно кариерно решение.

Зодиите, които нямат късмет в любовта

Везни

Внимавайте как се отнасяте с другите и какви думи използвате в комуникацията с близките, защото рискът от караници е немалък. Но ако използвате въображението си и се доверите на инстинктите си, ще успеете да въведете ред в живота си и да постигнете желания баланс.

Скорпион

Започвате седмицата, занимавайки се с проблеми у дома и в семеен план, но с всеки изминал ден фокусът ви ще се изменя и през уикенда най-сетне ще можете да обърнете повече внимание на себе си и собствените си нужди. Моментът е подходящ да започнете ново хоби или да се научите на ново умение.

Седмичен хороскоп от 6 до 12 юли

Стрелец

Не се страхувайте да бъдете себе си и да поискате това, от което се нуждаете, защото само така ще успеете да постигнете целите си тази седмица. Краят на ретроградния Меркурий предизвиква промени в любовен план.

Козирог

Забавете темпото и си дайте заслужена почивка, защото ще имате нужда от нея. През уикенда няма да ви върви в любовта, но за сметка на това ще имате възможност да покажете на какво сте способни пред хора, които ще ви помогнат за бъдещето ви развитие.

Зодиите, за които сексът е по-важен от любовта

Водолей

През делника се постарайте да бъдете активни и да демонстрирате уменията си на работното място, защото погледите ще са насочени към вас. След добре свършената работа през уикенда ще имате възможност да релаксирате.

Риби

След пълнолунието е нормално да се чувствате емоционални и притеснени, затова по-добре странете от конфронтации и не се забърквайте в допълнителни проблеми. В края на седмицата започва период, в който ще сте по-уверени, така че нещата отново ще започнат да се развиват положително.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?