Седмичен хороскоп от 4 до 10 януари

Седмицата след празниците е под влиянието на зодия Козирог, така че бързо преминаваме на работна вълна

Четири планети ни влияят най-силно тази седмица – Меркурий и Плутон в Козирог, Марс в Телец и Венера в Козирог.

Овен

Меркурий и Плутон в Козирог активират кариерната ви зона. Не много след това, в сряда по-точно, ще се появи промяна и във финансовото ви състояние с Марс в Телец. Ако искате да се възползвате максимално от възможностите, които тази седмица ви предлага, в края на седмицата говорете с шефа за повишение.

Телец

Време е да се отърсите от празничната летаргия и да започнете да преследвате целите си още по-устремено от преди. Тази седмица е подходящ момент да започнете процеса, след като Марс във вашия знак ще ви зареди с енергия и мотивация.

Кой ще бъде най-щастливият ви ден през 2021 година според зодията?

Близнаци

В началото на седмицата може да се почувствате малко притиснати от обстоятелствата, но с хода на делника ще си върнете контрола над нещата. Бъдете целеустремени и не се отказвайте пред предизвикателствата и ще намерите пътя си обратно към успеха.

Рак

През идната седмица артистичната и романтичната ви страна ще бъде обострена заради влиянието на Меркурий и Плутон. През уикенда желанието ви да прекарате повече време с половинката ще се засили, когато Венера в Козирог ви предизвика да бъдете дръзки във флирта.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 януари

Лъв

Тази седмица нещата няма да вървят по план, но това не означава задължително неприятни изненади. Както и да ви завари делникът, позволете си да се погрижете за себе си и отделете достатъчно време за здравето си. Уикенда пък запазете за семейството.

Дева

Позволете си да бъдете емоционални тази седмица, защото, колкото и да се опитвате да избягате от това, през идните дни чувствителната ви страна ще се прояви. През делничните дни може да ви бъде особено трудно да запазите трезви мислите си, но през уикенда ще се мотивирате от новооткрито самочувствие.

Големият годишен хороскоп за 2021 година

Везни

Тази седмица голяма роля за вас ще играят отношенията ви с близките заради Меркурий и Плутон в Козирог. В този момент е важно да бъдете искрени с хората, които ви заобикалят, дори и с това да рискувате да си навлечете неприятности. През уикенда настроението ви ще премине към романтично и ще жадувате за повече време с половинката.

Скорпион

По средата на седмицата Марс навлиза в Телец и влияе върху любовния ви живот. През уикенда ще бъде още по-благоприятно време за романс, защото Венера в Козирог ще ви отвори към искрени разговори и ще ви зареди с повече самочувствие.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 януари

Стрелец

Жадувате за пътуване, но сте затворени на работа и това никак не се харесва на свободолюбивата ви натура. Затова пък Меркурий и Плутон в Козирог ви позволяват да се поглезите и ви напомнят да се грижите за себе си първо. През уикенда пък ще ви зарадват добри новини във финансов план.

Козирог

Това е не само вашият месец, но и вашата седмица. В началото на делника Меркурий и Плутон се събират във вашия знак и ви носят големи промени. Заедно с влиянието на Марс, което ще ви помогне да се почувствате по-уверени от всякога, пред вас ще се отворят множество възможности, с които да се докажете.

Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

Водолей

Мотивирани ли сте от началото на новата година? Точно сега е не само астрономически подходящ момент да започнете работата върху себе си и целите си, но и астрологически. Меркурий и Плутон в Козирог ви вдъхновяват да дадете всичко от себе си, да загърбите вредните навици и да търсите нови полета за изява.

Риби

Имате навика да се притеснявате твърде често за малки неща и това може да бъде спънка за вас и в тази седмица. Доверете се на инстинкта си и ще преодолеете затрудненията. През уикенда си позволете да разпуснете и да се забавлявате с приятели.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?