Астро Мания : Хороскопи04 ОКТОМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври

За Скорпион, Козирог и Водолей седмицата ще бъде най-трудна

Насред хаоса от ретроградния Меркурий тази седмица ще имаме възможност да си отдъхнем от проблемите за малко, а Венера осигурява доза романтика.

Овен

Време за релакс тази седмица. Независимо с какво е било обвързано ежедневието ви до този момент, сега ще имате възможност да се освободите от ангажиментите и да разпуснете. Благодарение на Венера в Стрелец ще можете да отворите нова страница в любовния си живот.

Телец

Тази седмица ще премине в търсене на баланса между любовния живот и успехите на работа. За щастие, изборът ви ще се състои в това върху кое от двете да се съсредоточите, но късметът ще е на ваша страна във всеки случай. След събитийната седмица ще имате възможност да се освободите от задръжките през уикенда.

Чертата от характера ви, която кара хората да се влюбят, според зодията ви

Близнаци

Добър момент е да изберете върху какво бихте искали да съсредоточите вниманието си и да си създадете план как да го постигнете. Вратите се отварят пред вас, затова се възползвайте. В четвъртък Венера преминава в противоположния ви знак Стрелец, което ще подейства благоприятно върху връзките ви.

Рак

Стойте си вкъщи тази седмица. Имате нужда от приятни изживявания и идните дни ви дават възможност да им се отдадете. Когато комуникациите продължават да бъдат възпрепятствани заради ретроградния Меркурий, ще имате възможност да прекарате повече време с най-близките си и да се насладите на приятни моменти с тях.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври

Лъв

В разгара на ретроградния Меркурий не е време за действие, а за плануване за бъдещето. Точно това ще имате възможност да направите тази седмица, затова отдайте възможно най-много време на работата върху целите си и потърсете кой ще е най-краткият път, който ще ви заведе до момента, в който ще ги изпълните. В края на седмицата ще се насладите на повече време с половинката.

Дева

Понякога успехите са тихи – точно от този тип ви очакват тази седмица, когато множество възможности ще се отворят пред вас и ще ви позволят да поработите върху себе си и способностите си. Отделете време да научите или да опитате нещо ново, за да се почувствате по-самоуверени.

Пазете се от тези три зодии – те ще се опитат да откраднат половинката ви

Везни

Инвестирайте време в себе си – тази седмица новолунието във вашия знак ви позволява да сбъднете мечтите си. След четвъртък, благодарение на Венера, пък ще ви върви във флиртовете, напук на ретроградния Меркурий.

Скорпион

Вие сте сред малкото зодии, за които тази седмица ретроградният Меркурий ще работи в пълна сила, но за съжаление, с негативен знак, затова бъдете още по-внимателни в комуникацията с другите. Добрите новини са, че Венера в Стрелец ще ви помогне в професионален план.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 октомври

Стрелец

Ретрограден Меркурий? Тази седмица напълно ще забравите за него, когато ще се насладите на приятни моменти с приятелите в големи дози, а в любовта ще ви върви, благодарение на Венера във вашия знак. Единственият начин, по който Меркурий ще ви повлияе, е да ви даде възможност да се съберете със стар приятел отново.

Козирог

В социалния ви живот може да не ви върви в следващите дни, но ще придобиете повече самочувствие в кариерата си и това ще ви носи достатъчна доза щастливи моменти през седмицата. Не се плашете от промяната, а я търсете и позволете на хората, от които нямате нужда вече, да си тръгнат от живота ви.

Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

Водолей

Момент за размисъл и планиране – така изглежда обикновено периодът на ретроградния Меркурий и точно това ви очаква в следващите дни. Не ви препоръчваме да поемате рискове, но се възползвайте от възможностите да поемете първата крачка към успехите си.

Риби

Домошарят във вас ще бъде щастлив тази седмица. Не ви очакват големи събития, но пък споделените моменти ще са в много, и то с най-близките ви хора, а благодарение на Венера в Стрелец, ще ви върви в любовта и в секса.

Зодиите, родени да бъдат лидери

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?