Седмичен хороскоп от 31 май до 6 юни

Първата седмица под влиянието на ретроградния Меркурий. Какво ни очаква?

Седмицата ще е най-щастлива за зодии Рак, Дева и Скорпион.

Овен

Доверете се на инстинкта си тази седмица и ще успеете да постигнете най-добрите резултати. В личния живот ви очакват малки спъвания, но благодарение на Венера в Рак през втората част на седмицата отношенията ви със семейството и най-близките ще се подобрят и ще ви послужат за опора.

Телец

Трудно ще ви бъде да се впишете и да се справите с предизвикателствата от седмицата, ако до вас не са вашите близки. Затова се обадете на приятелите си, потърсете съвет от семейството и споделете за проблемите си с другите – това ще ви помогне не само да се справите с мимолетните спънки, но и да се развиете като личност.

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Близнаци

Близнаци

Засега ретроградният Меркурий започва добре. Проблемите в комуникациите са минимални, а дори шансовете късметът да ви се усмихне във финансов план са големи. През уикенда пък ще сте настроени за забавление и тогава ще бъде перфектният момент да се насладите на вечеря с близките.

Рак

Делничните дни ще са вашето време да засияете – благодарение на секстила на Марс и Нептун самочувствието ви ще ви позволи да се стремите към нови висоти, а Венера във вашия знак ви предразполага към флиртове и забавления. През уикенда обаче забавете темпото и бъдете внимателни в отношенията с околните.

Седмичен хороскоп от 31 май до 6 юни

Лъв

Седмицата може да ви се стори натоварена, но ако предприемате предизвикателствата стъпка по стъпка, ще се справите. Независимо какво се случва на работа и какво изискват от вас, трябва да не забравяте да отстоявате себе си. По средата на седмицата ще сте още по-мотивирани да направите това, когато Венера преминава в Рак и предизвиква желания за забавления и релакс.

Дева

Границата между приятелството и любовната връзка се размива тази седмица. Въпреки че ретроградният Меркурий вече започва да оказва влияние и върху вас, отношенията ви с другите ще ви носят голяма порция щастливи моменти (а защо не и нов романс), заради влиянието на Венера в Рак.

Ретроградният Меркурий се задава отново. Кои ще са сред най-засегнатите?

Везни

Пазете емоциите си под контрол тази седмица. Когато хаосът от ретроградния Меркурий започва да ви застига, е важно да запазите самообладание и да се придържате към онези малки ритуали и части от ежедневната ви рутина, които внасят баланс и спокойствие в деня ви. В петък секстилът между Слънцето и Луната ще ви даде нов по-позитивен поглед на нещата.

Скорпион

Независимо с какви чувства сте се борили напоследък, тази седмица нещата ще изглеждат и ще се усещат по-добре. Още в началото на делника влиянието на Марс и Нептун ще помогне с тази задача, като ви даде емоционално спокойствие. През уикенда страстите отново ще закипят, но този път в хубав смисъл – секстил между Слънцето и Луната ще ви настрои на вълна секс и романтика.

Седмичен хороскоп от 31 май до 6 юни

Стрелец

Не искаме да ви разочароваме, но тази седмица няма да е сред късметлийските ви. Месецът на Близнаците ще бъде труден за вас и това си проличава още през първите му дни. Въпреки това щастливи емоции ще откриете благодарение на любовта и Венера в Рак.

Козирог

Колкото и да ви е натоварено на работа и колкото и малки проблеми да ви забавят на ежедневна база, през тази седмица не забравяйте да се насладите на времето с половинката. Благодарение на Венера в Рак любовта заема голяма роля в живота ви сега и моментите, в които й се отдавате, ще са като отдушник сред предизвикателствата.

Пазете се от тези три зодии – те лъжат най-често и най-изкусно

Водолей

Ретроградният Меркурий предполага забавяне на темпото, затова се съсредоточете върху зоната на дома, личните отношения и вътрешния мир тази седмица. Отдих за мисълта и емоциите ви ще бъде и времето, прекарано в креативни дейности. Отделете време през уикенда да се позабавлявате.

Риби

Бъдете отворени към положително развитие в любовта и отношенията с половинката. Благодарение на Венера в Рак самочувствието ви е високо, което ви дава само още една предпоставка да си останете максимално много време вкъщи, насаме с любимия човек.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?