Астро Мания : Хороскопи30 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

Със започването на декември, ще ни обземе коледно настроение и желание да останем насаме със семейството и половинката

Време за релакс за зодии Овен,  Везни и Козирог, а знаците Дева и Скорпион да се съсредоточат върху работата.

Овен

Ако в началото на седмицата не се чувствате особено продуктивни, причината е във влиянието на пълнолунието. Оставете дните до сряда да бъдат по-спокойни и сe наслаждавайте на повече моменти насаме, но след това е време да се захванете за работа.

Телец

Тази седмица ще сте съсредоточени върху семейството си и пространството на дома. През делничните дни ще правите най-добрите си избори с помощта на съвет от близките, а през уикенда ще успеете да отпразнувате успехите си отново с тях.

Най-големите използвачи в зодиака

Близнаци

Седмицата ще бъде турбулентна, след като вие сте сред най-засетнатите от пълнолунието в понеделник. Макар и енергията, с която то ще ви посрещне ще е предимно негативна, след това ще сте изправени пред решения, които ще предизвикат повратен момент в живота ви.

Рак

Имате една задача тази седмица и тя е да овладеете хаосa, който се е зародил през последните седмици. Съсредоточете се върху сферите на финансите и любовта, но не забравяйте да се грижите активно за здравето си.

Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

Лъв

Отделете седмицата, за да поработите върху себе си. Благодарение на пълнолунието и лунното затъмнение ще сте вдъхновени да бъдете дейни, а Меркурий в Скорпион ви носи допълнителна доза самочувствие, затова лесно ще можете да бележите успехи в кариерата.

Дева

На работа нещата ще се задвижат във ваша полза и ще видите резултата от усилията, които сте положили през изминалите седмици. За сметка на това обаче се подгответе за проблеми във връзката с половинката.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Везни

Тази седмица може би няма да ви върви така добре в комуникациите, но най-сетне ще имате възможност да си отдъхнете и да релаксирате. Студените дни ще ви накарат да се хванете на празничната вълна и да започнете да отделяте време за равносметка от случилото се през 2020 година.

Скорпион

Не се оставяйте на емоциите си тази седмица, а се съсредоточете върху изпълняването на задачите, които няма да са никак малко. През уикенда ще имате възможност да си отдъхнете.

Седмичен хороскоп от 30 ноември до 6 декември

Стрелец

Не се оставяйте да ви е скучно тази седмица. Макар и в началото й да има възможност да срещнете неприятности в отношенията с близки и колеги, не позволявайте на подобни неща да ви откъснат от пътя към целите ви. Пред края на делника пред вас ще се отворят нови врати и пътища за успех.

Козирог

Оставете мислите за работа настрана и се съсредоточете върху себе си и собствените си нужди. Правете любимите си неща, оставяйте си достатъчно време за релакс и комуникирайте само с хора, които ви носят приятни емоции.

Зодиите и парите: Козирозите пестят най-добре, а Близнаците прекаляват с импулсивните покупки

Водолей

Важно е да останете в контакт с приятелите и семейството си, дори и в момента да не се чувствате настроени за много комуникации. В края на седмицата самочувствието ви ще се повиши и това ще ви даде възможност да се насладите на времето за забавления по-лесно.

Риби

Семейното настроение, типично за предпразничните седмици, вече силно ви застига и ще ви се иска да прекарвате възможно най-много време вкъщи, правейки любимите неща с любимите хора.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?