Астро Мания : Хороскопи28 ОКТОМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

През следващата седмица попадаме под влиянието на ретрограден Меркурий

Добра седмица за Телците и Лъвовете, но другите зодии ще са силно повлияни от ретроградния Меркурий.

Овен

Силно фокусирани сте да изпълните всичките си планове, но това може да ви накара да се чувствате преуморени и това ви предразполага към болести. Още повече, че напрежението се отразява и на връзката ви с близките и може да се окаже повод за кавги.

Телец

Тази седмица ще бъде ползотворна за вас, късметът ще е напълно на вашата страна. Въпреки това внимавайте как структурирате финансовия си план, защото в близо бъдеще може да ви се отворят неочаквани разходи.

Близнаци

Ще получите предложение, свързано с работата, на което не може да откажете. Но заради връзката си с половинката ще се чувствате несигурни в себе си. Дайте си време да обмислите вариантите си.

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

Рак

Промени в работата ви може изцяло да променят плановете ви за следващите месеци. Опитайте да си направите план за това как да поемете от тук нататък и как да се справите с новата обстановка.

Лъв

Докато останалите се панират, че връзката им с близките ще пострада от ретроградния Меркурий, вие ще се наслаждавате на страхотни отношения с половинката си. Тези от вас, които са необвързани пък, имат шанс да срещнат някой нов.

Перфектният Хелоуин според зодията

Дева

Ще се чувствате приковани от усещане за паника, сякаш нещо много лошо ще се случи съвсем скоро. Единственият начин да се справите с този проблем е да се доверите на близките си за подкрепа.

Везни

В дните от от 28 октомври до 3 ноември мисълта ви ще е насочена единствено към работата, а единственото изключение ще е, когато търсите допълнителен начин да увеличите финансите си. Това е добра стратегия, защото заради ретроградния Меркурий отношенията ви, които нямат общо с работата, може да пострадат.

Скорпион

Тази седмица ще бъдете търсени от всички страни – в работата ще имате много напрежение, а проблеми сред близките ви ще ги направи зависими от вас. Опитайте се да внесете баланс в седмицата си, като си оставите време насаме.

8 брутални истини за всеки, който е влюбен в зодия Скорпион

Стрелец

Поради липсата на активност следващите дни може да ви се сторят малко скучни и безлични, но пък точно това ще ви даде възможност да систематизирате случилото се с вас в последните седмици и да си изградите план за това, което искате да правите от тук нататък.

Седмичен хороскоп от 28 октомври до 3 ноември

Козирог

Оставете проблемите си на работното място, защото в личен план ще се случват още много други неща. Ще се чувствате на кръстопът по отношение на любовния си живот и намесата на човек от миналото ви само ще задълбочи дилемата ви.

Водолей

Тази седмица е възможно да станете обекта на измама и манипулация, затова бъдете внимателни с кого общувате, особено на тема работа.. Но за сметка на това ви очакват позитивни промени в личен план.

Риби

И за вас седмицата ще бъде възлова – ще сте изправени пред сериозно решение, което има потенциала да промени пътя на развитието ви. Дайте си време да обмислите позитивните и негативните страни преди да дадете отговора си.

Най-лошите черти на всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?