Астро Мания : Хороскопи28 ДЕКЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 28 декември до 3 януари

Какво ни очаква в седмицата, в която се сбогуваме с 2020 година и посрещаме новата 2021?

Тази година нищо не е съвсем традиционно – същото важи и за края й. В последната седмица много зодии ще са разпокъсани от задачите на работа, семейните ангажименти и съвсем естественото желание да разпускат по празниците.

Овен

Сбогуване с една трудна година, по-различната рутина около празниците и несигурността от това какво предстои – всички тези фактори, в комбинация с пълнолунието по средата на седмицата, ще ви направят емоционални. Оставете се на момента и не мислете прекалено много за бъдещето.

Телец

В идните дни ще ви бъде трудно да балансирате семейния си живот и този на работа особено когато вкъщи проблемите започват да се трупат. Говорете с близките си за това, което ви затруднява сега, и заедно ще се справите с всичко. Ще посрещнете новата година с повече мотивация и самочувствие, ако оставите грижите в 2020-та.

3 зодии, които трудно се забравят

Близнаци

Тази седмица може да се почувствате малко объркани, защото хилядите задачи, които изникват покрай края на годината, ще ви стресират и натоварят. Изградете си план, така че да имате достатъчно време за работа, но и достатъчно за грижа за себе си и забавление.

Рак

В първата половина на седмицата ще ви бъде трудно да се справите с всичките си отговорности, но след пълнолунието в сряда ще успеете да оставите ненужното в миналото и да се концентрирате по-успешно.

Седмичен хороскоп от 28 декември до 3 януари

Лъв

Не игнорирайте задачите си тази седмица, дори и да сте в празнично настроение. Ще ви бъде полезно да се погрижите за всички несвършени неща преди началото на новата година. Така ще сте по-сигурни и уверени в себе си и занапред.

Дева

Колкото и интровертът във вас да се обажда, жадувайки за няколко спокойни дни около празниците със семейството, отговорностите ви ще ви задължат да бъдете на линия в работата. Възможно е да сте изправени пред дилема преди края на годината, доверете се на инстинкта си и ще направите правилното решение.

Зодиите, които най-трудно се справят със самотата

Везни

Преди да изпратите 2020-та, се подсигурете, че сте свършили всички задължения. Изненади във финансов аспект може да окупират вниманието ви, затова опитайте да останете фокусирани. Луната в Лъв навръх Нова година ще ви помогне да си прекарате добре на празничната нощ.

Скорпион

Покрай празниците имате възможност да се свържете със стари приятели – нещо, което искрено ще подобри настроението ви. Но внимавайте на кого споделяте, защото сте застрашени от предателства тази седмица.

Седмичен хороскоп от 28 декември до 3 януари

Стрелец

Влиянието на Марс и Уран ще ви помогне да се почувствате по-уверени в себе си преди края на годината. Пълнолунието пък ще се отрази върху любовния ви живот и ще ви вдъхнови да прекарате повече време с половинката. Всичко това помага да изпратите старата година с вдъхновение за по-хубавото бъдеще.

Козирог

За вас седмицата ще е отдадена главно на любовта. Пълнолунието ще ви вдъхнови да вмъкнете повече романтика и динамика в отношенията си с половинката. Най-приятно ще си изкарате на новогодишната вечер, ако сте в тесен кръг с любимия човек.

Най-добрите страни на зодиите

Водолей

В последната седмица от годината е важно да завършите всички останали задачи в работата. След като се погрижите за това в първата половина на делника, ще имате възможност да се насладите на една романтична новогодишна вечер.

Риби

Луната флиртува с вашия знак навръх Нова година, позволявайки ви да се отдадете на повече релакс и любовни игри в последните дни от 2020-та. Възможността да си поемете дъх преди края на годината ще ви помогне да се съсредоточите и да си създадете нови цели за 2021-ва.

Зодиите и виното: Кой сорт вино най-добре пасва на характера на вашата зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?