Астро Мания : Хороскопи27 СЕПТЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 27 септември до 3 октомври

Само две от зодиите ще се радват на добър късмет

Първата седмица под влиянието на ретроградния Меркурий няма да бъде лека. Но в моментите, когато сякаш нямате контрол върху това, което се случва с вас, се фокусирайте върху малките неща, които можете да промените и подобрите.

Овен

Ретроградният Меркурий ви се отразява силно и трябва бъдете готови за неочаквани срещи с бившия или хора от миналото, които сте искали да останат в миналото. Не си позволявайте да реагирате емоционално, а потърсете как да запълните времето си с нещо ползотворно – креативната ви страна ще е засилена сега, затова се възползвайте.

Телец

Не се стремете да постигате големи неща, а потърсете възможност как да доразвиете проектите, които вече сте започнали. Периодът, в който Меркурий е ретрограден, е добър момент да обърнем внимание на обкръжението си и на детайлите, които до сега са били пренебрегвани. Във вашия случай тази седмица ще имате възможност да направите точно това, когато става дума за работата.

Ретроградният Меркурий идва, за да разруши връзките ни

Близнаци

Тази седмица оставете на пауза всички големи отговорности и поработете върху себе си. Емоциите ви са турбулентни напоследък, а когато вашата управляваща планета е ретроградна, е още по-трудно да ги контролирате. Фокусирайте се върху малките неща, които можете да постигнете и стъпка по стъпка се изправяйте пред предизвикателствата.

Рак

За вас периодът на ретроградния Меркурий няма да бъде толкова страшен, защото ще ви позволи да фокусирате енергията си в любимата си посока – тази на семейството ви. Все пак обаче тази седмица ще ви застигне емоционален хаос, затова и когато през уикенда Луната навлезе в Лъв и ви донесе нова доза самочувствие, това ще бъде като много нужна глътка въздух.

Седмичен хороскоп от 27 септември до 3 октомври

Лъв

Вие също, както голяма част от зодиите тази седмица, ще сте засегнати от силната емоционална вълна, която ще донесат първите дни под влиянието на ретроградния Меркурий. Фокусирани сте върху отношенията си с другите и търсите начин да ги подобрите, но се подгответе при някои от тях да възникнат конфликти.

Дева

Дори и комуникациите с другите да не вървят леко, имате възможност да се отдръпнете от ангажиментите и да обърнете внимание на финансите си. Сега не е момент за големи сделки и решения, но пък е перфектно време да си направите планове за бъдещето и да подобрите начина, по който управлявате парите си.

Чертата от характера ви, която кара хората да се влюбят, според зодията ви

Везни

Меркурий попада във вашия знак по време на ретроградния си период, но не се плашете. Тази седмица започва спокойно и ще ви позволи да бъдете продуктивни. Насочете мислите и усилията си в една посока и се въоръжете с търпение в моментите, в които комуникациите не вървят по ноти.

Скорпион

Когато Меркурий е ретрограден, често ни се налага да се сбогуваме с много неща и хора от миналото си, а особено тази седмица връзките ви ще са поставени пред множество изпитания. През уикенда нещата ще започнат да изглеждат по-добре, когато Луната в Лъв ви зареди с нови идеи и отключи креативността ви.

Седмичен хороскоп от 27 септември до 3 октомври

Стрелец

Вие сте сред малкото късметлии тази седмица – вместо да навреди на отношенията с близките, ретроградният Меркурий ще ви сближи с най-старите приятели. Типично за този период е да върне миналото в настоящето, но обикновено това е придружено с неприятни емоции. Не и за вас, защото следващите дни ще бъдат щастливи и дори предполагат възможност за кратко пътуване.

Козирог

Вместо да тъгувате заради ретроградния Меркурий, вие трябва да се радвате, защото точно този период на затишие, ще ви позволи да поработите върху себе си и да се разраснете професионално. Късметът е на ваша страна, затова се възползвайте. През уикенда пък Луната в Лъв ще направи последните дни от седмицата горещи.

Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

Водолей

Забавете темпото и отделете време да се погрижите за себе си. Моментът е подходящ за равносметка и за планиране на бъдещите приключения и проекти. В края на седмицата пък ще имате възможност да се насладите на приятни моменти с половинката, благодарение на романтичното влияние от Луната в Лъв.

Риби

Отделете време да потърсите отговорите на въпросите, които дълго време ви затрудняват, когато става дума за връзките ви. В момента се изправяте пред нов период от живота си, затова помислете добре кой заслужава да бъде до вас, когато отворите новата страница.

Зодиите, родени да бъдат лидери

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?