Астро Мания : Хороскопи25 ОКТОМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

Любовното настроение ни застига в последната седмица от октомври

Повече щастие в любовта за зодии Овен, Близнаци и Риби, а успехи в кариерата ги очакват Рак, Дева и Водолей.

Овен

Не мислете много за работа тази седмица, а се подгответе за романтичните дни пред вас. Марс навлиза в Скорпион през уикенда и стартира един особено специален месец за любовта. В идните дни ще сте вдъхновени да експериментирате и да се впуснете в нова доза приятни моменти с половинката.

Телец

Много ще се случва в отношенията ви с другите тази седмица. Вие също сте засегнати от романтичната вълна, която ще се носи във въздуха през идните дни, но същевременно бъдете внимателни, защото сте застрашени от конфликти заради силните емоции, които ще се натрупат в големи дози.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Близнаци

Още от самото начало на седмицата можете да благодарите на Венера в квадрат с Нептун за късмета в любовта, който ви очаква. През първата част от делника ще си търсите възможно най-много споделени моменти и възможности за забавления. Уикенда обаче запазете за себе си и се погрижете за здравето си.

Рак

Марс в Скорпион ви зарежда със самочувствието, което ви е нужно да сте щастливи и успешни тази седмица. Бъдете креативни и опитайте да останете фокусирани върху работата, въпреки че романтичното настроение застига и вас. Почивните дни ще отворят възможности да прекарате време с любимите си хора.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

Лъв

Докато останалите зодии ще черпят позитивни емоции от връзките си, вие стъпвайте внимателно, когато става дума за любовта. Идните дни ще бъде по-подходящо да прекарате, работейки върху себе си и проектите, които искрено искате да бъдат успешни. Не прибързвайте с взимането на решенията и се доверете на собствената си преценка, вместо да слушате съветите на другите.

Дева

Венера е в квадрат с Нептун тази седмица и ви зарежда с нужното самочувствие да стъпвате по-стабилно в кариерата си. В помощ ще ви бъде и Марс в Скорпион, който ще направи комуникациите с другите по-приятни и успешни. След делника, отдаден на работа, си позволете да запазите уикенда за релакс и разпускане, например с подходяща за сезона книга.

Внимавайте, ако имате приятел от тези три зодии

Везни

Въпреки че ще ви върви във връзките тази седмица заради влиянието на Венера и Нептун, фокусът през идните дни трябва да остане в друга важна зона от живота ви – тази на финансите. Марс в Скорпион предлага перфектната възможност да преразгледате как харчите и печелите парите си, за да подобрите това, което има нужда от допълнително внимание.

Скорпион

Вашият месец официално започва и късметът ще ви се усмихва по-често тази седмица. Благодарение на Венера в квадрат с Нептун ще придобиете повече самочувствие, а моментът ще е перфектен да си поставите подходящи цели за бъдещето, които да изпълните през идната година.

Седмичен хороскоп от 25 до 31 октомври

Стрелец

Седмицата ще е подходяща да се отдадете на повече романтични преживявания, но запазете главния фокус върху себе и се отдадете на заслужена доза почивка. Използвайте времето на затишие, за да преразгледате плановете си за бъдещето и да се освободите от тежестта от миналото.

Козирог

Няма да успеете да постигнете всичко, което искате тази седмица, ако не потърсите помощ от близките си. Идните дни ще са благоприятни за връзките ви, затова се възползвайте от момента и се доверете на приятелите и половинката, когато се изправите пред затруднения.

Уроците, които можем да научим от зодиите

Водолей

Кариерата е нещото, върху което да съсредоточите вниманието си тези дни, след като Марс в Скорпион ви зарежда с вдъхновението и енергията, които са ви нужни, за да сте успешни. През уикенда пък си позволете малка доза почивка с приятелите и най-близките.

Риби

И вие ще трябва да поработите тази седмица, но върху връзките си. Отдайте заслуженото внимание на хората, които напоследък ви подкрепят, и прекарайте повече време с тях. То ще ви послужи и за почивка от хаотичното ежедневие напоследък.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?