Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Какво ни очаква тази седмица?

Все още под влиянието на ретроградния Меркурий ще бъдат зодии Рак, Лъв и Скорпион.

Овен

Пригответе се за една динамична седмица – бързо ще усетите, че наближава краят на ретроградния Меркурий и ще ви провърви в работата. Въпреки това в личния си живот все още сте застрашени от конфликти, затова внимателно подбирайте думите си.

Телец

Имате нужда да погледнете на ситуацията, в която се намирате, с нов поглед, затова и си дайте време да презаредите тази седмица. Ако имате тази възможност, си позволете да пътувате, дори на дестинации близо до дома, или се срещнете с нови хора. Краят на ретроградната Венера помага да отворите нова страница, когато става дума за връзките ви и отношенията с близките.

Най-неподходящата и най-романтичната дата за сватба през 2022 година

Близнаци

В началото на седмицата обърнете повече внимание на финансовото си състояние и начините, по които можете да го подобрите. Няма да забравите и да се забавлявате, защото Марс в Козирог през идните дни ще ви накара да искате да поставите себе си на първо място. Обърнете внимание на някое забравено хоби, а уикенда запазете за моментите с половинката.

Рак

Тази седмица ще е отдадена на връзките ви – все още сте застрашени от влиянието на ретроградния Меркурий, затова можете да очаквате миналото да ви застигне по някакъв начин. Отношенията с най-близките ви обаче ще са щастливи през идните дни, така че предвидете достатъчно време в графика си за излизания и срещи.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Лъв

Продължавате да чувствате продължителното влияние на ретроградния Меркурий, затова най-добрата ви стратегия тази седмица ще е да бъдете търпеливи и да забавите темпото. Прекарайте повече време у дома и с най-близките си тази седмица.

Дева

Позволете си да поемате риск тази седмица. Отстоявайте себе си на работа и изисквайте това, което желаете. Краят на ретроградната Венера ви носи повече самочувствие, а Меркурий в Козирог ви прави по-смели и силни, затова нищо няма да ви спре по пътя към целите ви.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Везни

В началото на седмицата може да се наложи да се изправите пред затруднения на работното място, затова опитайте максимално да избягвате конфликтите. С напредването на дните ще придобивате повече самочувствие, а щастието в личния ви живот ще порасне, така че усилията ви на работа ще бъдат възнаградени.

Скорпион

В началото на седмицата бъдете предпазливи и не избързвайте с решенията си. Сега, когато ретроградният Меркурий е на път да приключи, е време да прехвърлите вниманието от работата към връзките си. Отделете повече време за половинката си, както и за семейството си.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Стрелец

Не бързайте да се впускате в забързаното ежедневие с наближаването на края на ретроградния Меркурий, а оставете тази седмица за плануване на следващите месеци. Но не забравяйте и да отделите време за половинката, защото още от самото начало на делника ще сте настроени на вълна секс и романтика.

Козирог

За първи път от две години насам Меркурий навлиза във вашия знак, зареждайки ви със самочувствие и късмет в любовта. Затова не пропускайте възможността – работата ще почака, а сега се отдадете на време за половинката и се отдайте на романтиката.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Водолей

Тази седмица е добър момент да поработите върху себе си и да поемете стъпка, която да ви позволи да подобрите това, което не харесвате в живота си в момента. С края на ретроградната Венера този уикенд има възможност миналото ви да ви посети, затова се подгответе седмицата да има емоционален завършек.

Риби

Имате възможност да обърнете внимание на връзките си и да си починете за кратко от работата, затова се възползвайте. Оставете си обаче и достатъчно време да прекарате насаме със себе си. Креативната ви страна ще е обострена тази седмица, така че дайте свобода на мисълта си и се отдайте на любимите хобита.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?