Астро Мания : Хороскопи23 ДЕКЕМВРИ 2019

Седмичен хороскоп от 23 до 29 декември

Какво ни очаква през празничната седмица?

Въпреки че е време за празници и щастливи моменти, много от нас ще се чувстват стресирани и притеснени. Седмицата ще бъде най-добра за Стрелец, Козирог и Риби.

Овен

В началото на седмицата може да възникнат проблеми между вас и някои членове на семейството ви. Но благодарение на нареждането на планетите по средата на седмицата ще имате възможност да поправите неразбирателствата и да се насладите на остатъка от празничните дни подобаващо.

Телец

Дори и да има малко караници между вас и някои от членовете на семейството ви, бързо ще можете да разрешите проблема. Същевременно повечето свободно време през тази седмица ще ви позволи да се насладите на време с половинката, с когото ще се радвате на хармонични отношения.

Близнаци

Въпреки че е време за празници, мислите ви пак ще ви отнасят към работата. Оставете проблемите, които ви тежат, и си позволете да си починете. Единствените проблеми, на които ви съветваме да обърнете внимание, са тези с партньора ви. Еуфорията около празниците може да предизвика фрустрация между вас, не оставяйте на напрежението да развали отношенията ви.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 декември

Рак

Краят на годината предизвика у вас чувство за несигурност и страх и това може да направи отношенията с близките ви по-трудни. Но след като преминат коледните празници, нещата ще започнат да се нареждат отново.

Лъв

Това време на годината често ви стресира, заради неразборията, която настава обикновено. За да запазите увереността си по време на празниците, опитайте да отделяте по няколко минути на ден за нещо ползотворно. Това ще ви даде усещане за спокойствие и ще ви помогне да започнете новата година по-успешно.

Кои зодии ще открият любовта през 2020?

Дева

Неяснотата за бъдещето може да ви уплаши в последните дни от годината. Опитайте да се успокоите, като си отделите момент за равносметка и за поставяне на нови цели. Това ще ви донесе доза от желаното спокойствие. Когато успеете да дойдете на себе си, отделете време за половинката си, защото той ще има нужда от вас.

Везни

Докато останалите се радват на коледното време, вие ще сте фокусирани върху отношенията си с мъжа до вас. Дайте си време и поговорете за проблемите си. След разговора връзката ви ще е по-стабилна от всякога.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 декември

Скорпион

По всичко изглежда, че около вас ще има доста караници тази седмица, но те няма да ви засягат пряко и дори ще успеете да запазите позитивното си настроение. Отделете си време да се порадвате на малките неща и на семейството си.

Стрелец

Отношенията с половинката, или претендентът за такъв, ще бъдат по-добри от всякога. Възползвайте се от момента и се наслаждавайте на празниците, без да позволявате на работата да завзема твърде голяма част от вниманието ви.

Козирог

Въпреки че напоследък често се чувствате по-емоционални, тази седмица нещата ще започнат да се нареждат и ще намирате повече и повече поводи за усмивка. Разговор с близък ще ви помогне да осъзнаете важните неща в живота.

С какво Коледа ви радва най-много според вашата зодия

Водолей

Тази седмица ще ви се отвори възможност да поправите проблеми от миналото, които дълго време са ви мъчили. Това ще подобри настроението ви и ще ви даде възможност да се насладите на празниците по-пълноценно.

Риби

Краят на годината, както и астрологическите събития тази седмица, ще ви настроят да мислите за бъдещето. Ще се чувствате мотивирани за новото начало и ще отделите значително време в мисли за плановете си.

Дева и Стрелец ще открият любовта през 2020, а Козирог ще постигнат мечтите си на работа

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?