Седмичен хороскоп от 23 до 29 август

Сезонът на Девите започна, но влиянието на Венера е това, което най-силно ще засегне ежедневието ни

Близнаци и Водолей да забравят за задръжките и да се насладят на пътувания и щури летни моменти, а Овен, Рак и Риби ще се отдадат на любовта.

Овен

Тази седмица любовният ви живот ще бъде благоприятстван от Венера във Везни, но преди да се опитате да постигнете каквото и да е, си дайте възможност да се погрижите за себе си пълноценно. Позволете си да се насладите на момента и да прекарате време насаме.

Телец

Меркурий и Нептун ще ви позволят да се възползвате максимално от последните дни от лятото и ще подействат положително върху отношенията ви с приятелите. Съветваме ви да си организирате пикник или ден сред природата, далеч от шума на града – това ще ви се отрази най-позитивно сега.

3 зодии, които винаги се влюбват в неподходящия

Близнаци

Излезте от зоната си на комфорта тази седмица – пътувайте, направете нещо щуро и изневерете на рутината си. Това ще ви позволи да се насладите максимално на по-голяма доза самочувствие и то ще се отрази положително и на успехите ви на работното място. Там в полза ще ви бъде и влиянието на Меркурий и Нептун.

Рак

Тази седмица ще ви върви в любовта и в секса, а самочувствието ви ще бъде на върха. Отдайте се на момента, но не забравяйте и за отговорностите си – влиянието на Меркурий и Нептун ще ви помогне да излезете от призмата на сегашния си поглед и да създадете планове за бъдещето.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 август

Лъв

Фокусирайте се около финансите и работата си тази седмица, защото в тази сфера проблемите не са изключени. Не взимайте прибързани решения, а си позволете да забавите темпото и да обмислите кой е най-добрият ви ход сега. През уикенда ще имате възможност да си отдъхнете и да се насладите на заслужена доза релакс.

Дева

Вашият месец започва и ви осигурява възможност активно да се заемете да въвеждате промени в ситуацията, в която се намирате. Въпреки че времето ще тече бързо, си освободете малка част от графика, за да планирате следващата година и стъпките, които искате да предприемете оттук нататък.

Пазете се от тези три зодии – те ще се опитат да откраднат половинката ви

Везни

Отдайте се на връзките и на малките неща от отношенията с другите, които ви правят щастливи. Отворете сърцето си и доверете на близките си проблемите, които ви мъчат и заедно ще се справите с всички тях. Уикендът също ще бъде емоционален, така че бъдете готови за всичко.

Скорпион

Меркурий и Нептун ви зареждат със самочувствие тази седмица – достатъчно много, за да направят комуникациите с приятели и близки по-приятни, но не толкова, че това да помрачи преценката ви. Доверявайте се на другите само когато вътрешният ви глас ви подскаже, че можете да го направите.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 август

Стрелец

Венера в тригон със Сатурн тази седмица ви събира с приятелите ви и ви помага да си припомните уроците от миналото. Използвайте този поглед над нещата, за да вземете решенията към проблемите, които ви мъчат напоследък. Уикенда пък оставете за грижи за себе си и за почивка.

Козирог

Ако искате да успеете в работата тази седмица, се съсредоточете върху детайлите. В помощ ще ви бъде влиянието на Венера и Сатурн, но и сезонът на Девите допринася за креативността ви. Възползвайте се от момента и не пропускайте възможностите, които се отварят пред вас в професионалния ви път.

Как ни влияе Луната?

Водолей

В края на лятото имате нужда от разнообразие и тази седмица ще ви даде перфектната възможност да го получите. Пътувайте, поемайте рискове и бъдете дръзки – по-късно ще си бъдете благодарни за приключенията. Венера в тригон със Сатурн ви позволява да се освободите напълно от задръжките и да се забавлявате.

Риби

Тази седмица отново на преден план за вас ще бъдат връзките ви. Венера в тригон със Сатурн ще ви помогне в комуникациите с другите, а през уикенда насочете вниманието си върху пространството на дома. Останете си вкъщи със семейството и се насладете на спокоен край на летния месец.

3 зодии, които ще открият любовта до края на лятото

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?