Астро Мания : Хороскопи21 ФЕВРУАРИ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 февруари

Турбулентните емоции и проблемите няма да отсъстват тази седмица. С какво да внимаваме най-много?

Седмицата ще е продуктивна за Телец, Лъв и Водолей, а уикендът предлага възможност за романтика за Близнаци и Рак.

Овен

Оставете се по течението тази седмица. Невинаги всичко може да бъде под ваш контрол, затова оставете нещата сами да се случват през идните дни. Моментът е подходящ да си починете от задълженията и да се съсредоточите върху отношенията с близките и приятелите.

Телец

Тази седмица се опитайте да се преборите с рутината и да направите нещо различно. През делника ви очакват приятни изненади на работа, а по-късно ви съветваме да поемете инициативата в отношенията си с другите и да планирате поне един ден от уикенда, който да прекарате с половинката.

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете “да”, според зодията му

Близнаци

Не се страхувайте да потърсите помощ тази седмица. Независимо дали става дума за някоя задача от ежедневието, която ви притеснява, или сте заети с нещо голямо като търсенето на промяна в кариерата, сега е моментът да действате, но не го правете сами. Вслушайте се в съветите на близките си, а накрая на седмицата отделете специално внимание на връзката си с половинката.

Рак

Посрещате седмицата с пълната палитра от емоции. В началото на делника е възможно да чувствате повече притеснение и несигурност, но квадратът между Меркурий и Уран ви позволява да разчитате на близките си за подкрепа. През уикенда пък ще можете да се посветите на моменти за романтика.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 февруари

Лъв

В началото на делника бъдете готови някой от миналото ви да се върне в живота ви, а от вас зависи как ще приветствате тази промяна. Във втората част на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху работата, а благодарение на квадрата между Меркурий и Уран, усилията ви ще бъдат възнаградени.

Дева

Очаква ви по-спокойна седмица – по средата на делника най-сетне част от проблемите, които напоследък се трупаха на работа, ще се разрешат и ще можете да си отдъхнете. Позволете си да забавите темпото в компанията на близък приятел или дори колега, защото сега ще е перфектният момент да затвърдите отношенията си с хората около вас.

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Везни

Започвате седмицата с повече самочувствие благодарение на квадрата между Меркурий и Луната. С течението на дните може да се уловите, че сте по-податливи на емоциите си, като пикът на проблемите ще достигне през уикенда, затова потърсете помощта на близките си в такъв момент.

Скорпион

Тази седмица ще бъде емоционална, а проблемите в сферата на комуникациите дебнат на всяка крачка, затова бъдете внимателни на кого се доверявате през идните дни. За да избегнете конфликтите, се съсредоточете върху пространството на дома.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 февруари

Стрелец

Идните дни са за презареждане. Забавете темпото и поработете върху себе си. Помислете над въпроси като това кои навици искате да подобрите и кои искате напълно да елиминирате, на кого от близките ви можете да се доверите и какво истински ви прави щастливи.

Козирог

В почти всеки аспект ще ви върви в следващите дни – връзките с другите ще текат безпроблемно, а Меркурий и Уран отварят ново поле за вашата креативна страна. Затова тази седмица ви съветваме да отделите повече внимание на финансите си и преизчисляването на паричните си нужди.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Водолей

Седмицата започна с позитивно развитие на нещата на работа, затова се възползвайте от първите дни от делника да свършите нужните задачи. След това ще имате възможност да промените фокуса си и да се отдадете на повече споделени моменти.

Риби

С началото на вашия месец започвате нов етап от живота си и имате възможност официално да се сбогувате с миналото. Опитайте да откриете негативните навици, които сте допуснали в ежедневието си, и ги елиминирайте. В сферата на комуникациите бързо ще ви стане ясно кои хора от близкия ви кръг заслужават да са до вас и за напред.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?