Астро Мания : Хороскопи21 ДЕКЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 21 до 27 декември

Ето как ще минат коледните празници за зодиите

Седмицата, в която се очаква да се отдадем напълно на празничното настроение, ще се окаже особено натоварена и динамична за няколко зодии.

Овен

Тази седмица ви очакват немалко ангажименти и за секунда няма да скучаете, но точно това ще направи празниците по-приятни за вас. Ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното и да отбележите значителни успехи на работа по време на началото на седмицата, така че ще празнувате спокойно на Коледа.

Телец

По начало знаем, че тези празници няма да са типични, но за вас седмицата е подготвила още повече изненади. Неочаквани събития ще предизвикат промени в плановете ви, което първоначално може да ви стресира, но бързо ще успеете да овладеете ситуацията и да се насладите на времето за веселие.

Коледата ще бъде още по-магическа заради едно от най-големите астро събития от последните години

Близнаци

Празниците няма да успеят да ви избавят от мислите за работа и особено в началото на седмицата ще трябва да се мобилизирате да положите повече усилие. Ситуацията в личния ви живот напоследък ви носи излишно количество стрес, но от вас зависи да промените това – направете първата стъпка тази седмица.

Рак

Не позволявайте на динамиката на ежедневието да завземе и тази ваша седмица. Моментът е специален и вие заслужавате да го отпразнувате. Насочете вниманието си към семейството и близките – в тази сфера от живота ви може да се наложи и да предприемете дръзки промени.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 декември

Лъв

Макар и седмицата да започва със забавяне на темпото, както подобава за празниците, по средата й проблеми у дома може да нарушат спокойствието ви. Опитайте да откриете баланса между спазването на отговорностите и времето за забавление.

Дева

Тази седмица дайте възможност на креативната си страна да се развихри – дали с позакъсняло украсяване у дома, опаковане на подаръци, или при подготвянето на трапезата, сега е моментът да разпуснете чрез подобни приятни и съвсем домашни активности.

3 зодии ще скъсат с гаджето до края на годината

Везни

От тази седмица започва силно благоприятен период за вас, в който фокусът ви ще се насочи изцяло върху любовта и най-близките ви. А именно на най-семейния празник истински ще се насладите на тази промяна. Отдайте и достатъчно време за равносметка.

Скорпион

Тази седмица влиянието на Венера тематично носи спокойствие и хармония в пространството на дома ви. Отделете първите дни от седмицата на фокусирана работа, с която да се подсигурите, че по празниците няма да ви търсят по задълженията ви, а след това напълно се отдайте на веселието и времето със семейството.

Седмичен хороскоп от 21 до 27 декември

Стрелец

От началото на делника ще ви мъчат финансови проблеми, но опитайте да използвате затруднението като начин да се мотивирате и да си поставите нови цели за следващата година. Накрая на седмицата обаче оставете настрана каквото и да ви притеснява и се насладете на празника.

Козирог

Седмицата дава старт на вашия месец и с това нещата започват да потръгват в положителна посока. Ще усетите как напрежението малко по малко пада от раменете ви и ви позволява да се насладите на времето за празнуване. Все пак ви съветваме да не пропускате възможности за саморазвитие.

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Водолей

Седмицата, а и целият месец, под влиянието на Козирога, ще бъде доста емоционален и труден период за вас. Давайте си възможно най-много време за почивка и отдих и не оставяйте на проблемите да ви повалят. Използвайте момента да си дадете равносметка за случилото се през изминалата година.

Риби

Започва ползотворен период за вас, но трябва да проявите търпение, за да се възползвате от него пълноценно. Тази седмица ще имате шанса да започнете работата върху бъдещите проекти, но не забравяйте да отделите достатъчно време на себе си и близките си по празниците.

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Екипът на MissBloom ви пожелава приятно посрещане на празниците!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?