Астро Мания : Хороскопи20 СЕПТЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 20 до 26 септември

Възползвайте се от дните в началото на седмицата, преди ретроградният Меркурий да ни застигне

Седмицата ще бъде голяма – започваме с пълнолуние, а в края й Меркурий навлиза в ретроградния си период.

Овен

Не очаквайте началото на седмицата ви да е особено продуктивно. Противно на повечето други зодии за вас пълнолунието ще събуди нуждата да забавите темпото и да преосмислите ситуацията, в която се намирате. През уикенда обаче ще имате възможност да се насладите на повече романтични преживявания.

Телец

Възползвайте се от последните дни преди началото на ретроградния Меркурий и запълнете свободното си време в началото на седмицата с максимално много излизания с приятелите. През уикенда ще имате достатъчно време за релакс и размисъл насаме.

Това са зодиите, които всеки трябва да има в живота си

Близнаци

Седмицата започва с кариерен boost – в офиса ще имате възможност да постигнете големи неща и да покажете на какво сте способни. Не забравяйте всичко това и във втората част на седмицата. Този път ретроградният Меркурий силно ще повлияе на самочувствието ви, и то в негативен аспект, но не се предавайте и продължавайте смело напред.

Рак

Пълнолунието в Риби ще ви даде възможност да проявите талантите си на работа и да получите заслугите за труда си. След това обаче ще преживеете голям обрат, когато започне ретроградният Меркурий и рязко повлияе на емоциите и самочувствието ви.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 септември

Лъв

В началото на седмицата ще се насладите за последно на все още добри отношения с другите, особено когато става дума за любовта. След това обаче ретроградният Меркурий ще засегне и вас, затова внимавайте в комуникациите и странете от конфликти.

Дева

Когато социалният ви живот е застрашен от влиянието на Меркурий, а проблемите и споровете могат да ви срещнат на всяка крачка, се фокусирайте върху стойностните връзки в живота си и запазете времето си само за най-ценните приятели от близкия кръг. След края на вашия месец пък ще можете да се фокусирате върху финансите и кариерата.

Чертата от характера ви, която кара хората да се влюбят, според зодията ви 

Везни

Лятото вече официално приключва и е време да оставите почивките настрана и да предприемете действие. Възползвайте се от възможностите, които ще се отворят пред вас в началото на седмицата и се погрижете да задвижите проектите на работа. През уикенда пък отделете време да планирате следващия си ход, който ще ви поведе към успехите.

Скорпион

Точно преди началото на Меркурий вие сте изпълнени със самочувствие и ще се възползвате максимално от последната доза приятни моменти с приятелите и близките, прекарани навън. През уикенда обаче си освободете време за усамотение.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 септември

Стрелец

Тази седмица, преди влиянието на Меркурий да ви застигне, си набавете възможно най-голяма доза моменти с половинката и излизания с приятелите. Ще имате шанса да им се насладите максимално благодарение на Венера в опозиция с Уран. Не се учудвайте, ако някой от миналото ви ви потърси този уикенд.

Козирог

Наблегнете на комуникациите максимално в последните дни, в които те ще вървят по вода. Имате нужното самочувствие, за да поемете лидерската позиция, която заслужавате да имате, както в работата си, така и в живота си, но за целта трябва да внимавате и да страните от конфликти.

Трите зодии, на които винаги можете да се доверите

Водолей

Вслушвайте се в интуицията си тази седмица. В момент, в който комуникациите с другите са застрашени, погрижете се за връзката си със самото ви аз. Когато преосмислите какво искате да постигнете и си съставите план, ще сте готови да се справите с предизвикателствата, които се изправят пред вас.

Риби

Готови сте за ново начало и макар и тази седмица да не е точният момент за всички ваши планове, можете да започнете да работите върху тях. Отделете си достатъчно време насаме и го използвайте, за да се подготвите за всичко, което ви предстои. През уикенда пък ще имате възможност да разпуснете с половинката.

Това са трите зодии с най-лицемерно поведение

Коя зодия е най-често срещана и коя най-рядко?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?