Астро Мания : Хороскопи02 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември

Време е да си поемем дъх – ретроградният Меркурий най-сетне приключва. 

За повечето зодии седмицата ще е подходяща за почивка и семейни занимания. За Везни, Стрелец и Водолей, обаче, е време за работа.

Овен

Краят на ретроградния Меркурий ще ви накара да искате да потърсите яснота и ново начало. През седмицата се фокусирайте върху връзката си с половинката и потърсете начин как да я подобрите. Обратно на всички очаквания, точно през уикенда ще ви осени вдъхновение за нови работни проекти.

Телец

Не оставяйте тревогите и негативните мисли да ви застигнат, тази седмица трябва да е отдадена на почивката и грижата за вътрешния ви свят. Освободете се от всеки ангажимент и освен ако не възникнат форсмажорни обстоятелства, не се залавяйте с работа. По-късно ще си благодарите.

Синята Луна този месец ще ни донесе секс и романтика

Близнаци

Моментът е подходящ да предприемете действие – в който и смисъл искате да го разбирате. Дали ще вземете важно решение за кариерата си, дали ще сложите край на токсична връзка, или просто ще се поглезите с онова нещо, което дълго време сте искали. Бъдете спонтанни и не се замисляйте много за последствията.

Рак

Типично за есента, тази седмица повелява повече време у дома. Подкрепата на близките ви ще ви се отрази положително, а моментът е подходящ да подобрите отношенията си с тях, както и с половинката. Отделете и време за себе си, като можете да се фокусирате върху любимите хобита и занимания.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември

Лъв

С края на ретроградния Меркурий една огромна тежест пада от гърдите ви и най-сетне ще можете да си отдъхнете. Използвайте момента да поправите грешките, които сте направили през последните седмици и да подобрите връзката си с приятелите си.

Дева

Оставете дните от делника да бъдат за онези приятни неща, които рядко си позволявате да правите. Бъдете креативни, насладете се на любимите си хобита, прекарайте време с близките си. През уикенда, след кратката почивка от стреса, ще е подходящ момент да си дадете равносметка и да си изготвите план за оставащото време от тази година.

Зодиите и тайните, които те пазят

Везни

Вие сте сред малкото зодии, които тази седмица трябва да се потрудят повече от предишната. Докато другите търсят как да си починат, вие се фокусирайте върху това да подобрите имиджа си на работа и да привлечете вниманието към себе си. В зависимост от това как се представите през следващите дни ще зависи паричното ви състояние за бъдещите седмици.

Скорпион

Ретроградният Меркурий приключва и това ще ви накара да си дадете равносметка. На базата на последните седмици ще можете да си изградите ясна представа за това къде се намирате в момента и къде искате да стигнете в живота. Не бързайте да взимате решения – сега е по-подходящо време за планове, а по-късно ще е go time.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 ноември

Стрелец

Не чакайте промяната да дойде, а направете първата крачка сами. Макар и в първите дни от седмицата да ви се иска да мързелувате и да си почивате повече, след средата на делника ще е задължително да се мобилизирате за действие. Започнете проектите, които до сега чакаха сред купчината задачи и бъдете активни на работа.

Козирог

Тази седмица ще ви върви на работа, но само ако си позволите да получите нужната помощ от колеги и близки. Отделете време да подобрите отношенията си с тях и ще получите важен урок. Уикендът ще е изпълнен с романтика и приятни мигове с половинката.

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Водолей

Най-сетне ще получите този “Еврика” момент, който ще ви позволи да решите проблемите, които дълго време са ви тормозили. Ще успеете да изстреляте кариерата си нависоко и това ще се отрази на финансовото ви състояние, както и на самочувствието ви. Но не бързайте да се отпускате – сега е още по-важно да се потрудите допълнително, за да продължавате да се радвате на успехи.

Риби

Забавете темпото и се оставете онези приятни моменти с приятелите и половинката да ви накарат да се чувствате добре. Самочувствието ви ще се повишава с всеки ден от седмицата и уикендът ще е най-приятната част от седмицата ви.

Как всяка зодия се справя със стреса

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?