Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Венера в Дева и пълнолуние във Водолей ни носят повече самочувствие и любов тази седмица

Седмицата ще е най-тежка за зодия Везни, но и представителите на зодии Близнаци и Водолей да бъдат внимателни на кого се доверяват.

Овен

Тази седмица започва месецът на Лъва и това ще повлияе върху самочувствието ви. Готови сте да поемате рискове и да забравите за задръжките. През уикенда пък ще сте на парти вълна, след като в петък пълнолунието ще ви събере с най-близките и приятелите.

Телец

Инвестирайте енергията и времето си в сферата на семейството и дома тази седмица. Макар и вие да сте сред зодиите, които ще се радват на повишено самочувствие през следващите дни, най-добре ще се чувствате в малка компания.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Близнаци

Венера навлиза в Дева тази седмица, позволявайки ви максимално да презаредите по време на споделеното време със семейството и приятелите. Ако започнете седмицата по-спокойно и без много стрес, ще имате възможност да вложите натрупалата се енергия в креативни проекти и планове за бъдещето през втората част на делника.

Рак

Тази седмица социалният ви живот ще процъфти, докато Венера в Дева ви влияе. Същевременно началото на месеца на Лъва ще се отрази положително върху финансите ви и ще ви насочи в посока забавления и флиртове – тъкмо навреме за уикенда под влиянието на пълнолунието.

Какви са мъжете от различните зодии в брака

Лъв

Дойде и вашият ред да застанете под светлината на прожекторите и тази седмица е първата стъпка към това. Насладете се на повече самочувствие, както и на вниманието на хората около вас, а през уикенда бъдете готови за парти и флиртове, когато Луната във Водолей ще ви повлияе.

Дева

Тази седмица е изпълнена с любов – на първо място любов към самите себе си, а след това и към другите. Отделете си достатъчно време насаме тези дни и се отдайте на любимите си хобита. Така ще се заредите с максимално много енергия и увереност за когато Венера във вашия знак ще ви помогне да подобрите любовния си живот.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 юли

Везни

Време е за презареждане в разгара на лятото – имате нужда от промяна и тази седмица ще ви помогне да я реализирате. Освободете се от ненужните вещи, дайте старт на нови проекти и не позволявайте на хората от миналото ви да ви дърпат назад. Пълнолунието ще бъде емоционално за вас, но благодарение на приятелите ви ще се справите.

Скорпион

Тази седмица е подходящ момент да предприемете следващата стъпка в посока развитието си на работа. Бъдете решителни и смели в изборите си и отстоявайте себе си на всяка крачка. През уикенда пък си дайте повече почивка чрез време, прекарано със семейството.

Стрелец

Социалният ви живот ще бъде най-силно стимулиран тази седмица – благодарение на Венера в Дева, която ви помага в любовта, и на пълнолунието във Водолей, което акцентира комуникациите. Забавлявайте се и се насладете на самочувствието, което ви застига.

Изберете си дестинация според зодията

Козирог

Отдайте се на тихото щастие тази седмица. С помощта на пълнолунието във Водолей и на влиянието на Лъв, през следващите дни връзките ви рязко ще се подобрят, а самочувствието ви ще се повиши правопропорционално. Ако не откриете време през седмицата, то през уикенда отделете повече моменти за половинката.

Водолей

Седмицата започна с благоприятното влияние на зодия Лъв върху връзките ви и завършва със силно пълнолуние във вашия знак, което ще задейства емоциите ви и ще ви направи още по-уязвими на странични влияния, затова внимавайте на кого се доверявате.

Риби

Макар и цялата седмица да е ползотворна за любовта и връзките ви, на работа ще сте най-успешни, затова съсредоточете вниманието си върху професионалното развитие. Пълнолунието в края на делника пък ще ви помогне да се освободите от всичко, което ви е дърпало назад до сега.

Зодиите, родени да бъдат лидери

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?