Астро Мания : Хороскопи18 ОКТОМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 18 до 24 октомври

Край на ретроградния Меркурий, пълнолуние в Овен и още от това, което ни очаква тази седмица

За една зодия късметът във връзките няма да се върне изцяло тази седмица, докато другите знаци най-сетне ще успеят да си отдъхнат от проблемите.

Овен

С края на ретроградния Меркурий вниманието ви автоматично се насочва към връзките ви. Подгответе се за ново начало в романтичен план, но оставете и достатъчно време за любимите ви занимания и хобита, които ви позволяват да бъдете креативни.

Телец

Направете нещо различно и си позволете да се позабавлявате тази седмица – ретроградният Меркурий най-сетне приключва, което в комбинация с пълнолунието в началото на седмицата, ще ви накара да търсите промяна. Единственият ни съвет е да внимавате как подхождате с финансите си, защото Венера и Сатурн се срещат във вашия осми дом и ви застрашават от провалени сделки.

Вашата причина да обичате есента, според зодията ви

Близнаци

Меркурий най-сетне се връща в нормалния си ход и самочувствието ви се възвръща. Позволете си да се насладите на момента, като през седмицата се обръщайте по-често към приятелите си – дали за излизания, или за съвети, когато имате нужда от тях. През уикенда пък оставете малко време за себе си и се погрижете за психическото и менталното си здраве.

Рак

И за вас краят на ретроградния Меркурий ще се отрази положително и много от проблемите  във връзките, които възникнаха наскоро, ще започнат да се разрешават. Използвайте момента по време на пълнолунието в първата половина на седмицата и се освободете от миналото, за да се подготвите за нова доза късмет на работното място.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 октомври

Лъв

Меркурий най-сетне ни освобождава от влиянието си и нещата започват да изглеждат по-прости, а проблемите по-лесни за разрешаване. Тази седмица самочувствието ви се възвръща наред с умението ви да омайвате хората и това ще ви спечели нова порция успехи на работното място.

Дева

Позволете си да бъдете авантюристи тази седмица. С края на проблемите в комуникациите ще дойдат щастливите моменти във връзките, но също толкова добре ще си прекарате и в компанията само на семейството и приятелите. Независимо как изберете да оползотворите времето си, възползвайте се от възможността да се освободите от задръжките за малко.

Известни цитати, които ще вдъхновят всяка зодия в труден момент

Везни

Най-сетне ще дишате по-свободно, когато ретроградният Меркурий спира да ви влияе, а това пряко ще се отрази върху зоната на връзките ви. Благодарение на пълнолунието в Овен ще можете да задълбочите отношенията с половинката или точно обратното – да срещнете някой нов.

Скорпион

Тази седмица завършва един цикъл от живота ви, точно преди да започне вашият месец. Посрещате новостите вдъхновени и енергични, но се постарайте да създадете подходящ баланс между личния и професионалния живот, като въведете важни промени и в двете сфери.

Седмичен хороскоп от 18 до 24 октомври

Стрелец

Все така изпълнени с енергия ще бъдете и тази седмица, но с разликата, че този път вниманието ви се насочва главно върху личностното и професионалното развитие. Идеите ви ще привличат вниманието на колегите ви тази седмица, така че бъдете готови да бъдете в центъра на вниманието.

Козирог

През делника все така ще ви върви в работата, както ви е заложено по начало, но през уикенда ще сте по-малко продуктивни и повече креативни. Прекарайте време с любимите си хора и любимите си хобита, но и не забравяйте да се погрижите за себе си като оставите и възможност да релаксирате сами.

Внимавайте, ако имате приятел от тези три зодии

Водолей

След края на ретроградния Меркурий официално сте готови за действие и тази седмица ви дава възможност да се възползвате. Очаква ви промяна, стига да се потрудите достатъчно за нея. Насочете енергията си към работата и с достатъчна доза упоритост ще бележите успехи в следващите дни.

Риби

Ретроградният Меркурий може да е приключил, но това не означава край на проблемите във връзките за вас. Тази седмица внимавайте какво споделяте с хората около вас и разкривайте тайните си само на най-близките. Накрая обаче нещата ще имат хепи енд, когато откроите кои са истинските ви приятели и кои не заслужават да са част от живота ви.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?