Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни

Официално навлизаме в периода на ретроградния Меркурий

Седмицата е изпълнена със събития, които ще разтърсят ежедневието ни – от началото на ретроградния Меркурий, до слънчевото затъмнение, което съвпада с лятното слънцестоене.

Овен

Започвате ретроградния период с позитивен тон – благодарение на влиянието на Марс и Плутон интуицията ви ще е обострена и ще ви позволява да вземате правилните решения. Все пак внимавайте, защото в началото на седмицата ще имате много важни срещи и разговори, които могат да бъдат афектирани от Меркурий.

Телец

Забавете темпото и не взимайте никакви важни решения тази седмица. Особено по отношение на финансите трябва да сте още по-внимателни, защото Слънцето в Близнаци може да ви накара да вземате импулсивни решения.

Мотивация за всяка зодия в по едно изречение

Близнаци

И от преди си знаете – ретроградният Меркурий винаги силно засяга вашата зодия, затова се пригответе за обичайните проблеми в комуникацията. Този път ретроградният период ще засегне силно финансите ви, затова бъдете внимателни как харчите парите си.

Рак

Дайте си време за размисъл и преориентиране в дългосрочен план – това ли е посоката, в която искате да се развивате, или част от вас си мечтае за друг кариерен ход или съвсем различна връзка. Когато в края на седмицата Слънчевото затъмнение се случи във вашия знак, ще сте готови да направите промените, от които имате нужда.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни

Лъв

Дайте си почивка – заради влиянието на Меркурий няма да сте особено големи късметлии на работа, а затъмнението ще предизвика у вас мисли за промяна. Опитайте да ограничите контактите с хора тази седмица, защото е възможно дори най-близките ви да се опитат да ви подведат.

Дева

Вместо да се плашите от ретроградния Меркурий, вие ще сте заредени с енергия да бъдете активни и да свършите всички цели и задачи, които дълго време стоят на изчакване. Междувременно, обаче, може да се появи някой човек от вашето минало, който ще успее да внесе смут в отношенията с най-близките ви.

Проблемите между родител и дете може да се дължат на астрологията

Везни

Слънцето ще повлияе на вашето чувство за отговорност, а ретроградният Меркурий ще фокусира вниманието ви върху работата, затова и през тази седмица ще бъдете в пъти по-активни от принципно и ще бележите успехи в професионален и в личен план.

Скорпион

Изпълнени сте с енергия и свежи нови идеи, които нямате търпение да реализирате. Но за съжаление, трябва да ви предупредим, че много от тях ще се окажат несполучливи заради ретроградния Меркурий, който ви забавя по пътя към успеха. Затова фокусирайте енергията си върху семейството.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 юни

Стрелец

Меркурий ще нанесе сериозен удар върху вашите финанси и това може да убие настроението ви през следващите седмици. Но междувременно Марс ще повлияе на семейното ви щастие, с което ще компенсирате за несполуките на работното място.

Козирог

При вас влиянието на Меркурий ще се усети най-силно в сексуалния и романтичния ви живот. Очаквайте бурни промени, които накрая ще се окажат с положителен знак, стига да позволите на партньора си да ви опознае истински.

Зодиите, за които сексът е по-важен от любовта

Водолей

Напоследък безгрижното мързелуване заема твърде голяма част от ежедневието ви и вече чувствате сякаш си губите времето. Този период на застой ще продължи до началото на уикенда, когато малко по малко ще започнете да си връщате в ритъма си.

Риби

Време е за креативност и забавления през новата седмица. Още от самото й начало ще почувствате приток на самочувствие, който ще поддържа настроението ви и през останалите дни. Дайте си възможност да се насладите на приятния период и отделете време за близките си.

Как изглежда перфектната връзка за всяка зодия?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?