Астро Мания : Хороскопи13 СЕПТЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 13 до 19 септември

Последна доза летни приключения за Лъв и Стрелец, успехи в кариерата за Дева, Козирог и Водолей

В последната седмица от лятото емоциите ще ни застигнат, но няколко зодии ще могат да се възползват от момента и да започнат нещо ново и вълнуващо.

Овен

Пригответе се за тежка седмица – проблемите във връзките ще ви чакат на всеки ъгъл, същото важи и за конфронтациите. Но благодарение на Марс във Везни щетата върху отношенията ви с най-близките ви ще е малка и ще успеете да излезете от периода на трудностите по-силни и единни с хората от най-тесния ви кръг.

Телец

Въоръжете се с търпение и енергия, защото следващите няколко дни ще бъдат интензивни. Почти всяка сфера на живота ви ще бъде поставена под прицел – както любовта, така и професионалното ви развитие. Ако подхождате с достатъчна доза дисциплина и предпазливост, ще можете да се възползвате максимално от ситуацията.

Трите зодии, на които винаги можете да се доверите

Близнаци

Тази седмица Марс във Везни ви кара да отключите вашата креативна страна и да наваксате с проектите, с които сте изоставали до сега. Подхождайте бавно, без прибързани решения и внимавайте с детайлите – само така ще си гарантирате успехите.

Рак

В навечерието на новия сезон отделете време да завършите всички неща, които до сега сте отлагали, и да се подготвите за следващите проекти. Същевременно Венера и Уран ви зареждат с нужното самочувствие, за да се изправите пред всяко предизвикателство с високо вдигната глава. Уикенда ви препоръчваме обаче да прекарате спокойно – с близките или половинката.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 септември

Лъв

Отдайте се на моментите, прекарани в добри компании и в забавления. Краят на лятото ви кара да искате да поместите възможно най-много приятни емоции в последната седмица от сезона, а благодарение на Марс във Везни ще имате възможност да го направите.

Дева

Седмицата ще бъде емоционална, но и същевременно ще отвори нови възможности пред вас. През следващите два месеца фокусът ви пада върху финансите и тази седмица ще имате възможност да поработите върху подобряването им. За да се издигнете на по-високо ниво в кариерата пък, разчитайте на интуицията си и на уменията си в комуникациите.

Трите зодии, които не могат само с една жена

Везни

В навечерието на новия сезон, а и на вашия месец, ще сте изпълнени със самочувствие и готовност да се изправите пред всички новости. За да се заредите с максимално много позитивни емоции, прекарайте повече време с приятелите, особено през уикенда, когато ще е най-слабата част от седмицата ви и ще имате нужда от допълнителна подкрепа.

Скорпион

Бъдете готови да се сбогувате с много тази седмица. Преди да пристъпите към новото начало, имате нужда да се освободите от миналото и следващите дни са времето, в което да го направите. Този процес може да предизвика негативни емоции, затова прекарайте повече време в усамотение, за да избегнете допълнителни конфликти с другите.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 септември

Стрелец

Време е за излизания, срещи и последна доза летни забавления. Марс в Дева ви вдъхновява да поемете кормилото в живота си и сами да потърсите онези моменти, които правят всеки ден по-приятен. Фокусирайте се върху себе си и собственото си щастие и скоро то ще ви застигне.

Козирог

Ще прекарате още една седмица, в която с повишено внимание трябва да се съсредоточите върху баланса между личния живот и кариерата. На работа успехите няма да липсват, но също толкова много ще са и моментите, в които семейството ви ще има нужда от вас.

Най-токсичните бивши са от тези зодии

Водолей

Вдъхновението ви застига тази седмица и ви зарежда с цялата креативна енергия, от която имате нужда, за да сте успешни. На работа ще забележат усилията ви, а ако повярвате в себе си и се настроите положително, ще можете да си извоювате по-голямо парично възнаграждение.

Риби

Съсредоточете се върху вътрешния си свят тази седмица и обърнете повече внимание на собственото си щастие. Голям фактор в това уравнение ще бъде и любовта. За щастие, във вашия случай захладняването навън носи повече горещина в отношенията ви с половинката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?