Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

Три са зодиите с най-много късмет тази седмица – Лъв, Везни и Водолей

Тази седмица Хирон започва ретроградния си период и ни помага да се освободим от емоционалния багаж, който напоследък ни тежи и да се заредим с повече увереност – точно навреме за летните романси.

Овен

Самочувствието ви тази седмица стига своя връх и ви помага да се възползвате от всички възможности, които се отварят пред вас. Хирон започва ретроградния си период във вашия знак през следващите дни и ще ви помогне да въведете повече баланс между личния и професионалния си живот.

Телец

Ретроградният Хирон ще ви даде възможност да се справите с дълго съществуващи проблеми във връзките си, но за сметка на много силни емоции през седмицата. Бъдете искрени с близките си и подхождайте с търпение.

Трите най-съблазнителни зодии

Близнаци

Осмелете се да се забавлявате и да направите всичко, което ви се иска, но до сега не ви е стискало да сторите. Зоната на комуникациите ви ще е подсилена заради Венера в Марс и ретроградния Хирон, така че след като успешно изпълните целите си през седмицата, отделете време за излизанията с приятели.

Рак

Тази седмица ще изпитате перфектния баланс от приятното с полезното – благодарение на Марс и Венера в Лъв ще ви върви във връзките и секса, а ретроградният Хирон ще ви помогне през работната седмица.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

Лъв

Вие най-силно ще усетите позитивното влияние от срещата на Венера и Марс във вашия знак и самочувствието ви ще ви помогне да отмятате целите от списъка си. Запазете увереността си и по време на комуникациите с хората, така че максимално да се възползвате от късметлийската седмица, а през края на делничните дни се отдайте на любимите си хобита.

Дева

Тази седмица ще бъде по-емоционална за вас, но ще ви позволи да се сбогувате с трудностите от миналото. Когато чувствата ви станат твърде интензивни, потърсете помощ от приятелите и близките си. Колкото и трудно да ви бъде сега, следващите дни ще ви помогнат да отворите нова страница в живота си.

От кои зодии се раждат серийните убийци

Везни

Тези, които работят здраво, трябва и да се веселят също толкова много – тази седмица ще успеете да въведете перфектния баланс в живота си. Излезте от черупката си и се възползвайте максимално от следващите дни, защото те ще ви донесат щастие и множество възможности за личностно развитие.

Скорпион

През делника ще имате възможност да преследвате целите си на работа и да поработите допълнително в посоката на мечтите си, а през уикенда ще ви бъде най-полезно да се отдадете на спокойствие и релакс. Починете си максимално, за да сте готови за следващите предизвикателства пред вас.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 юли

Стрелец

Ако ви трябва още една причина да се впуснете в пътешествие тази седмица, ви я даваме ние. Периодът на Марс и Венера в Лъв ще е перфектният момент за пътувания, забавления и опитване на нови неща, така че побързайте да се възползвате. Уикендът пък отново ще е изпълнен с романтика.

Козирог

Тази седмица най-сетне ще получите всичко, за което сте се надявали напоследък – както в отношенията си с другите, така и в професионален план. Внимавайте да не се преуморите, докато успешно съчетавате всички задачи, и помислете как да разпуснете през уикенда.

Как всяка зодия показва любовта си

Водолей

Очаквайте промяна в любовния си живот, когато както ретроградният Хирон, така и Марс и Венера в Лъв засягат силно комуникациите ви. Бъдете отворени към новите възможности и се освободете от задръжките. На работа също ще се радвате на успехи, така че дайте възможност на креативния ви потенциал да засияе.

Риби

Излезте от зоната си на комфорт и погледнете на ситуацията си под различен ъгъл – имате нужда от промяна и тази седмица ще имате възможност да направите първата стъпка. В помощ ще ви бъдат и съветите на приятелите ви, защото Хирон ще засегне зоната на комуникациите ви.

Най-лошата страна във връзките на всяка зодия

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?