Седмичен хороскоп от 11 до 17 януари

Седмицата е силно повлияна от новолунието в Козирог

Овен

Работата отново ще е главният ви фокус тази седмица. Новата Луна в Козирог ще ви мотивира да си поставите цели и план, с който да ги постигнете. Отдайте се на полезни занимания, но оставете уикенда да бъде само за релакс и време с близките.

Телец

Седмицата започва с влиянието на новолунието, което ще ви накара да забавите темпото и да си поставите няколко важни въпроса за бъдещето и пътя, по който сте тръгнали. Бъдете тактични на работа и внимавайте какви рискове поемате.

Китайският хороскоп за 2021 година предвижда разочарования в любовта

Близнаци

През тази седмица Венера спира да ви влияе и това дава начало на нов цикъл в живота ви. В комбинация с новолунието в сряда следващите дни ще са обгърнати от време, прекарано с близките и семейството. Погрижете се да сте изчистили всички възможни причини за конфликт с тях, за да започнете на чисто.

Рак

Поставили сте основата, сега остава да получите наградите за усилията си. Очаквайте необичайно много късмет на работата и във финансов план. А новолунието ще донесе романтичен тон на ежедневието ви.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 януари

Лъв

Две астро събития влияят на кариерата ви тази седмица – Уран в Телец и новолунието в Козирог. И двете се случват в зодии, за които упоритата работа и успехите в кариерата вървят ръка за ръка. Затова и през следващата седмица ще трябва да положите повече усилия, но трудът ви бързо ще бъде възнаграден.

Дева

Ако типичното ежедневие е започнало да ви омръзва, тази седмица ще ви послужи за разнообразие. Още в самото й начало новата Луна ще ви зареди с нужното самочувствие да се впуснете в приключение към края на седмицата.

Зодиите, за които януари е най-романтичен

Везни

Новолунието в Козирог ще ви помогне във връзката с най-близките ви. Възползвайте се от тяхната подкрепа и се вслушайте в техните съвети. Седмицата завършва с любовен знак – подгответе се за флирт, секс и късни нощи.

Скорпион

Важно е да бъдете внимателни в комуникацията тази седмица – новолунието може да ви накара да сте крайно откровени в неправилните ситуации и пред неправилните хора. Избягвайте конфликти на работа и разчитайте на помощта на половинката си, когато се изправяте пред трудности тази седмица.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 януари

Стрелец

Въпросите с финансите, които ви притесняват, ще бъдат разрешени в края на седмицата, а дотогава се отдайте на повече време с близките, както и в грижи за себе си. Останете си вкъщи, направете си домашно спа и забравете за грижите.

Козирог

Макар и в момента периодът, през който минавате, да не е съвсем лек, тази седмица ще откриете повече самочувствие, което ще ви помогне да се справите с проблемите по-лесно. Каквото и да се случва обаче, уикендът прекарайте в почивка.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Водолей

Превърнете грижите за здравето в най-големия си приоритет и отделете повече време за собствените си нужди тази седмица. По средата на делника ще ви изненадат емоционални изпитания, но ако се доверите на близките си, проблемите няма да ви спрат.

Риби

Началото на седмицата е подходящ момент да се отдадете на миговете със семейството, без да мислите много за работата и отговорностите. Почивката – и физическата, и тази на мисълта, ще ви помогне да намерите решение на всеки въпрос, свързан с работата, през уикенда.

Кой ще бъде най-щастливият ви ден през 2021 година според зодията?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?