Астро Мания : Хороскопи11 ОКТОМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври

Какво ни очаква в последната седмица от ретроградния Меркурий

Докато повечето зодии ще започнат да се радват на нормални отношения с другите отново, седмицата ще е трудна за Рак, Дева и Скорпион.

Овен

Още преди да е свършил ретроградният Меркурий, вашата зона на комуникациите ще претърпи промени в позитивна светлина. След петък отношенията ви с половинката ще се подобрят значително, а вие ще се радвате на повече позитивни емоции.

Телец

Седмицата няма да бъде лека, но това няма да ви спре. Вземете си нужното време за почивка в трудните моменти и се върнете по-силни от преди. Дори и следващите дни да преминават с доза проблеми, на работа ще успеете да се докажете и да привлечете вниманието с постиженията си.

Известни цитати, които ще вдъхновят всяка зодия в труден момент

Близнаци

Подгответе се за една истински успешна седмица. След дълго време, в което бяхте принудени да продължавате на бавни обороти, най-сетне ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Проблемите в комуникацията ще започнат да намалят, а с това и самочувствието ви и вдъхновението ще започнат да се възвръщат.

Рак

Ретроградният Меркурий ви влияе все така силно и тази седмица, затова отложете всички планове временно и си осигурете достатъчно време насаме. Няма по-добър момент от сега да бъдете искрени и да говорите с най-близките си за онези неща, които до сега не сте имали смелостта да споделите.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври

Лъв

Обърнете внимание на близките си, които тази седмица ще имат нужда от вашата подкрепа. Помагайки на тях, ще помогнете и на себе си да откриете вдъхновението, което сте чакали напоследък. Юпитер влиза в зоната на Водолей през уикенда, което ще ви осигури голямо доза романтика.

Дева

Останете си вкъщи и тази седмица. Ретроградният Меркурий продължава да влияе на връзките ви негативно, но ви отваря възможност да се насладите пълноценно на приятните моменти у дома със семейството. През уикенда пък се съсредоточете върху здравето си.

Уроците, които можем да научим от зодиите

Везни

Започва благоприятен период за вас тази седмица, който ще продължи до края на годината. Самочувствието ви ще е повишено, а щастливите моменти ще са в повече. Възползвайте се от момента и се впуснете във флиртове и възможно най-много моменти, прекарани в добра компания.

Скорпион

Последните дни от ретроградния Меркурий ще ви сближат със семейството ви и ще ви дадат възможност да се насладите на уюта на дома пълноценно. Същевременно обаче ще отбележите успехи на работа, стига да положите малко допълнително труд.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври

Стрелец

И последните дни от ретроградния Меркурий няма да ви спре да се забавлявате с приятелите си. Дори напротив – тази седмица ще е още по-добра за комуникациите от миналата и ще ви донесе повече щастливи мигове. Насред излизанията и споделените моменти оставете време и да поработите върху себе си и да научите нещо ново, което ще ви е полезно за в бъдеще.

Козирог

Тази седмица късметът ще е на ваша страна, затова не се страхувайте да споделяте идеите си и да експериментирате. Сега започва благоприятен период за финансите ви, който ще продължи цяла година – използвайте това време да поставите основи за бъдещето си и да подобрите ситуацията, в която се намирате.

Пазете се от тези три зодии – те ще се опитат да откраднат половинката ви

Водолей

Готови сте трудният период да остане зад гърба ви и да се сбогувате с ретроградния Меркурий. Тази седмица ще имате възможност да го направите, когато комуникациите ви рязко ще се подобрят. През уикенда пък Юпитер навлиза във вашия знак, което ще ви вдъхнови да направите големи промени в живота си.

Риби

Бъдете смели в работата си и подхождайте оптимистично – скоро трудът ви ще бъде възнаграден. До края на годината все по-често ще ви забелязват, а възможностите за развитие ще се отварят пред вас. Уикендът отново ще бъде романтичен и изпълнен с моменти с половинката.

Как мъжете от различните зодии ще излекуват сърцето ви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?