Седмичен хороскоп от 10 до 16 май

Седмицата ще е най-ползотворна за зодии Близнаци, Лъв и Риби

Новолунието в Телец определя хода на първите дни от седмицата ни и ни кара да забавим темпото. Ако сте от зодия Овен, Козирог или Водолей, останете си вкъщи и прекарайте време със семейството.

Овен

Останете си у дома още малко. Въпреки че след празниците задълженията на работа вероятно са се натрупали, потърсете начини да прекарате повече време с близките си вкъщи, където ще бъдете силно нужни. Новолунието във вторник предизвиква вашата уязвима страна – сила ще намерите от страна на семейството си.

Телец

Имате нужда от ново начало и новолунието ще ви помогне да обърнете следващата страница на живота си. Благодарение на влиянието на Юпитер в Риби пък ще сте по-мотивирани да вложите усилия в работата.

Тези три зодии са щастливците на зодиака

Близнаци

Вече сте във вихъра си и през следващите дни ще успеете да свършите по нещо от всичко, което трябва. Започвате седмицата уверено и с готовност да развивате себе си. И освен че ще успеете да направите нови постижения на работа, заради Юпитер в Риби в четвъртък, през уикенда ще можете да се насладите на приятни моменти с половинката.

Рак

Тази седмица не е важно какво ще постигнете, а какво ще направите, за да се подготвите за крайната цел. Забавете темпото, планирайте следващите си ходове и бъдете бдителни за нови възможности, които може да се отворят пред вас. В случай на затруднение, слушайте се в съветите на близките си.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 май

Лъв

В началото на седмицата се връщате с нови сили на работното място и в помощ на успехите ви там ще бъде новолунието в Телец. По-късно обаче, благодарение на Юпитер в Риби, ще имате достатъчно време да наваксате със забавленията и да се насладите на романтичен уикенд.

Дева

Планиране, планиране и пак планиране. Тази седмица запазете нисък профил и поработете върху всеки детайл от бъдещето, преди да започнете действие. Важно за вас ще бъде да имате подкрепата на близките си, затова се обадете на приятелите си, които ви носят емоционална сила, и прекарайте уикенда с тях.

Кога зодиите са най-щастливи

Везни

Тази седмица имате нужда от приятни емоции в изобилие, затова се фокусирайте върху нещата, най-близки до сърцето ви – прекарайте повече моменти с приятели, отделете време на любимото си хоби, хапвайте хубава храна и се погрижете за себе си пълноценно. Почивката сега ще ви помогне за в бъдеще.

Скорпион

Седмицата започва под знака на любовта с новолунието в Телец, което на вас ще ви се отрази най-силно върху личния живот. Повишеното самочувствие, което романтиката с половинката ви носи, пък ще ви помогне и в кариерата във втората част на седмицата.

Седмичен хороскоп от 10 до 16 май

Стрелец

Ако ще взимате големи решения, направете го сега. Новолунието преди ретроградния Меркурий ви дава страхотна възможност да планирате всеки детайл от следващите шест месеца от живота си и да направите някои трудни избори за бъдещето. През уикенда ще успеете да разпуснете и физически, и емоционално с приятни моменти с половинката.

Козирог

Дори за вас новолунието в началото на седмицата е повод да забавите темпото и да си дадете почивка. Време е да се отървете от емоционалния багаж, който ви тежи напоследък, и да се подготвите за следващата стъпка в живота ви. Луната и Марс се срещат в зодия Рак през уикенда, давайки ви шанс да се съсредоточите върху любовта.

Везните не понасят да са необвързани, а жените Скорпион се справят най-добре сами

Водолей

Новолунието в Телец ви тегли към дома и семейството. Приоритизирайте своите нужди и си оставете достатъчно време насаме, но не отказвайте помощта на близките си. Благодарение на тях, ще успеете да взимате по-разумни решения и дори да подобрите финансовото си състояние.

Риби

Подгответе се за голяма седмица – първо с новолунието в Телец, после с транзита на Юпитер във вашия знак, всички предпоставки за успехите ви са на лице. Започвате на чисто и готови за новите предизвикателства и приключения. Отпразнувайте повода с уикенд с приятелите навън.

Три планети ще бъдат ретроградни през май

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?