Астро Мания : Хороскопи01 НОЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

Пари за зодии Овен и Везни, романтичен уикенд за зодии Близнаци

Първата седмица от новия месец е придружена от новолуние в Скорпион, което отваря врати към бъдещето и развитието ни.

Овен

Новолунието носи развитие в любовта за вас тази седмица. Възползвайте се от момента и поговорете с половинката за нещата, които ви притесняват. Същевременно обърнете внимание на сферата на финансите и работата, защото те ще бъдат силно повлияни от Венера в Козирог.

Телец

Връзките ви с другите са на фокус тази седмица, докато новолунието в Скорпион ви оказва влияние. Бъдете искрени и странете от конфликти, за да се насладите на момента най-добре. През уикенда пък си дайте възможност да направите нещо различно и да излезете от зоната си на комфорт.

Мъжете от тези зодии са най-големите егоисти в любовта

Близнаци

Забавете темпото и си позволете да си вземете глътка въздух. Идните дни са подходящи за повече моменти насаме, които да прекарате в грижа за себе си и за здравето си. В светлината на Венера в Козирог накрая на седмицата пък ви съветваме да запазите време за половинката или друг любим човек.

Рак

Дойде моментът да покажете креативната си страна и да се насладите на повече време за хобитата си. Седмицата е благоприятна и за социалния ви живот, след като Меркурий в Скорпион ви зарежда с повече самочувствие и желание за забавления.

Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

Лъв

Зоната на дома ви има нужда от повече внимание този месец, за да избегнете конфликтите, които може да възникнат между вас и вашите близки. Отделете достатъчно време на семейството си и проявете търпение. След навлизането на Венера в Козирог този уикенд нещата ще изглеждат по-оптимистично от преди.

Дева

Съсредоточете се върху целите, които искате да постигнете тази седмица и оставете другото настрана за момента. Ако изберете правилно посоката, в която искате да се развивате през идните дни, ще бъдете успешни. Благодарение на Венера в Козирог и на Меркурий в Скорпион самочувствието ви ще е високо, също както и харизмата.

Зодиите, когато са в лошо настроение

Везни

Новолунието ви дава възможност да обърнете нова страница от живота си.  Помислете как да елиминирате вредните навици и да подобрите сферата на финансите си тази седмица. В края й обаче ще имате възможност да обърнете внимание на връзките си и по-специално на отношенията с половинката.

Скорпион

Имате възможност да преоткриете себе си тази седмица, когато настъпи новолунието по време на вашия месец. Поставете себе си на първо място и си задайте въпроса кой заслужава да остане във вашия живот и кой не. Дори и да ви се наложи да влезете в нежелани конфронтации, не се примирявайте с по-малко от това, което заслужавате.

Седмичен хороскоп от 1 до 7 ноември

Стрелец

Проявете търпение със себе си – не всеки ден ще е вашият ден, а тази седмица се очаква да е изпълнена с подобни примери. Затова забавете темпото и си осигурете повече време насаме, вършейки любимите си неща. Каквото и да правите, не позволявайте на миналото да ви дърпа назад.

Козирог

Новата Луна в Скорпион ви кара да жадувате за повече споделени моменти с приятелите и близките. Опитайте да си набавите от тях в максимално големи количества тази седмица. Доброто настроение, с което ще ви заредят подобни преживявания, ще помогне и за развитието ви на работа.

Внимавайте, ако имате приятел от тези три зодии

Водолей

Не се страхувайте да бъдете инициативни тази седмица, когато новолунието в Скорпион ще ви зареди с всичко нужно, за да бъдете успешни. В помощ ще бъде и Меркурий в Скорпион в края на седмицата, който ще ви позволи да изпъкнете сред колегите си на работното място.

Риби

Не се опитвайте да взимате важни решения тази седмица, а вместо това останете в сенките на екшъна и си позволете да забавите темпото. Моментът е подходящ да си направите равносметка за досегашното си развитие и да обмислите как искате да продължите пътя си в бъдеще.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?