Астро Мания : Хороскопи22 ФЕВРУАРИ 2016

Седмичен хороскоп 22-28 февруари

Промени и финансови постъпления за Овен и Лъв, Водолей да внимават с флиртовете

Какво да очакват зодиите през следващата седмица?

Промени в професионален план и нови финансови постъпления да очакват Овните и Лъвовете. Водолеите пък да внимават с флиртовете, защото това може да им излезе доста солено. Каква да очакват останалите?

Овен
Тази седмица ще се окаже много важна за вашето бъдеще. Ще имате доста срещи, които ще ви предоставят възможности за реализацията ви в професионален план. Не са изключени пътувания и връзки с чужбина, които ще ви обогатят по един или друг начин. Ще получите изгодни бизнес оферти, които ще доведат до повишаване на приходите. Възможно е някои от вас да се разделят с човек, който ги е правил щастливи. Това ще ви натъжи, но не си го изкарвайте на околните, защото те може да са това, което търсите.

Телец
През следващите дни работата ви ще спори и ще направите добро впечатление на висшестоящите. Това се дължи освен на професионализма ви, и на вашия чар и общителност. Тези, които имат собствен бизнес, ще повишат финансите си благодарение на успешни търговски сделки. В любовен план се пригответе за изненади от половинката и за интересни събития покрай нея. След сряда обърнете внимание на семейството си и на близките си.

Близнаци
Очаквайте интересни обаждания и съобщения от важни за вас хора. Ще сте фурия в работата си и ще напреднете с всички проекти. Амбицирани сте да покажете на света реализираните си идеи. Времето е благоприятно за нови проекти, сделки с недвижими имоти и отпускане на кредити. След сряда ще имате нужда от почивка. Прекарайте повече време с любимия човек. В здравословен план ви очакват неразположения заради смяната на времето.

Рак
Началото на седмицата ще сте заети с мисли за пари, тъй като изпитвате недостиг в последно време. Внимавайте да не харчите прибързано. След четвъртък по всяка вероятност ще бъдете много флиртаджийски настроени и са възможни срещи с нови хора. Внимавайте с любовните си увлечения да не ви създадат главоболия, особено за трайно обвързаните. Обвързаните ще имат доста хубави моменти с половинките си. Грижете се повече за себе си и се радвайте на близките си.

Лъв
Очаква си една много успешна седмица. Благодарение на вашата харизма и професионализъм, ще успеете да срещнете признанието и одобрението на околните. Работата ще ви ангажира изцяло и с отговорното си отношение към нея ще приключите навреме всичко започнато. Нещата ще ви се получават с лекота. Това е валидно както в професионален апект, така и в личен план. След сряда ви очакват финансови постъпления, които са ви нужни в момента. Внимавайте за необмислени харчове. В интимната сфера ще имате поводи да размишлявате над всичко, което ви се е случило до момента. Извлечете си поука. Почивайте си повече и намалете стреса. Отдайте се на упражнения и разходки сред природата.

Дева
В момента най-вероятно имате нужда от повече време за себе си и от почивка. По всяка вероятност всякакви социални ангажименти ще ви действат напрягащо. След сряда обаче това рязко ще се промени и ще сте готови за любовни приключения, които малко ще ви разнообразят. Възможни са материални придобивки, които ще ви накарат да се чувствате добре. Най-вероятно в момента сте се насочили да повишите знанието и образованието си. Резултатите няма да се забавят и това ще се отрази благотворно на кариерата ви.

Везни
В момента сте на любовта вълна. Всичко в интимната сфера се развива по начина, по който искате. Ще успеете да изгладите всякакви конфликти и не е изключено да раздвижите рутината в отношенията си. В професионален план е много вероятно да срещнете хора, които ще подпомогнат развитието на кариерата ви. И все пак бъдете по-смели във вземането на решения, но и едва след като премислите нещата. Ще подобрите финансите си, което ще ви позволи да се отдадете на релакс на някое извънградско местенце.

Скорпион
Очаква ви една изключително успешна седмица. Много е вероятно точно сега да успеете да намерите решението на проблем, който отдавна ви тормози. Бъдете внимателно в любовта и към любим човек. Възможно е да трябва да предприемете важни компромиси с половинката, но това само ще бъде от полза за връзката ви. Всичко, в което влагате усилия тези дни ще ви носи удовлетворение. Възможни са финансови постъпления. В отношенията си с заобикалящите бъдете по-приветливи и не показвайте ако имате някакъв проблем.

Стрелец
Възможно е точно през следващите дни да започнете да реализирате отдавна замислен план, свързан с професионалното ви развитие. Всичко ще се случи така, както вие го искате. Ще имате успех и на любовния фронт. Сега е моментът, в който може да предриемете сериозна крачка спрямо половинката ви. Забравете за тревогите си и атакувайте всеки изпречил се на пътя ви проблем. Бъдете търпеливи и премисляйте повече своите постъпки спрямо околните. Чувствителността ви в момента е изострена, но не проявявайте лошия си характер. Възможно е да чуете добра новина, която да ви направи изключително щастливи.

Козирог
В началото на седмицата е възможно да сте по-чувствителни спрямо всичко, което се случва покрай вас. Старайте се да не сте прекалено драматични и не навлизайте в излишни конфликти за дреболии. Ще имате успех в работата. Ще покажете на какво сте способни и с това ще спечелите уважението и доверието на хора, от които се възхищавате и на които държите. Възможно е да получите бизнес предложение, на което да е трудно да устоите. Най-важното е да не изневерявате на себе си. У дома ще намерите своето спокойствие и ще се чувствате перфектно. Отдайте се на повече почивка.

Водолей
Възможни са недоразумения и проблеми с половинката. Неща, които сте сторили преди, сега ще ви създадат неразбирателство с любимия човек. Не е изключено да ви се наложи да направите компромиси, за да не нараните партньора. Няма да ви липсват изкушения и провокации, които ще ви тласкат към грешни избори. Внимавайте, защото ще загубите повече, отколкото да спечелите. В професионален аспект покажете на какво сте способни. След сряда може да искате да си починете и то в компанията на половинката. Не пренебрегвайте това, което близките ви правят за вас.

Риби
Тази седмица ще се появят нови и интересни възможности в любовта, но само вие ще решите дали да се възползвате или не. Внимавайте да не разпилявате енергията си. Ще вложите много емоции в работата и в отношенията с колегите си, от които няма нужда. Ще се разширят и възможностите ви за изяви в професионален план. Бъдете коректни във взаимоотношенията си с партньорите, за да постигнете дори резултати. Сега е моментът, в който ще разберете от какво наистина имате нужда в живота си. Ще се освободите от излишното, без да робувате на ничие мнение и емоции. Вземете мерки, защото здравето ви е разклатено.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?