Астро Мания : Хороскопи12 ОКТОМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Седмицата започва с началото на ретрограден Меркурий

За щастие на повечето зодии, тази седмица ретроградният Меркурий няма да бъде никак толкова страшен, колкото очакваме да бъде. Все пак зодии Овен и Близнаци да се подготвят за конфликти.

Овен

Ретроградният Меркурий ще засегне най-силно връзката ви с половинката, затова се подгответе за доза неприятни проблеми и караници. Бъдете внимателни и с колегите, защото конфликти могат да възникнат и на работното място.

Телец

Типично за времето на ретроградния Меркурий вие сте настроени на носталгична вълна, което ще ви подтикне да се свържете с бивш партньор. Нашият съвет, обаче, е вместо това да се фокусирате върху грижа за себе си и здравето си – новата Луна във Везни ще ви мотивира да си отделите време насаме.

Трите най-романтични зодии

Близнаци

Внимавайте на кого се доверявате – през следващите дни, заради влиянието на Меркурий, е възможно да ви предаде близък. Времето в момента е подходящо за креативни активности, грижа за здравето и романтика с половинката.

Рак

Тази седмица е важно да прекарате максимално време със семейството си у дома – за тази цел едновременно ви влияят Слънцето, новолунието и ретроградният Меркурий. Отдайте се на домошарската си страна и обърнете внимание на най-близките си.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Лъв

Два са сценариите за свободното време тази седмица – или ще се заровите напълно в работа, или ще прекарвате максимално време вкъщи. Ретроградният Меркурий ще ви прикове у дома, а новолунието ще повлияе положително на самоувереността ви и ще ви помогне да се представяте максимално добре на работното място.

Дева

Във финансов план нещата започват да се очертават обещаващо и това ще ви даде допълнително самочувствие. До толкова, че ретроградният Меркурий няма да ви притесни тази седмица и комуникацията с близките ви ще върви учудващо  ползотворно.

Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

Везни

Хванали сте се здраво за това, което имате в момента, до толкова, че рутината ви е обзела. Времето, повлияно от ретроградния Меркурий, обаче, ви дава възможност за равносметка и тази седмица е моментът за промяна. Бъдете самоуверени при взимането на решението и няма да съжалите.

Скорпион

Започвате седмицата оптимистично настроени и ретроградният Меркурий никак няма да ви повлияе. Всъщност точно обратното – чувствате се мотивирани да поддържате добрия тон в комуникацията с колегите и това ще ви помогне в кариерата.

Седмичен хороскоп от 12 до 18 октомври

Стрелец

Послушайте вътрешния си глас тази седмица – интуицията ви в момента е по-силна от всякога, затова трудно ще сбъркате, дори и да се опитвате. Възползвайте се от момента и предприемете промените в ежедневието си, които до сега са ви плашили.

Козирог

В началото на седмицата ще ви се иска да се качите на влакчето към миналото и да се насладите на пътуването. Звъннете на стар приятел и се потопете в спомените. Новолунието в края на делничните дни пък ще ви помогне да отбележите големи успехи в кариерата си.

4 зодии, които винаги са в центъра на купона

Водолей

Щом в комуникацията няма да ви върви тази седмица, отдайте се на работа и на проекти, които ще подобрят финансовото ви състояние. Благодарение на влиянието на Луната тази задача ще ви се стори много по-лесна от обичайното и бързо усилията ви ще бъдат възнаградени.

Риби

Сега сте повлияни от новолунието и това е добър момент да се възползвате от мотивацията, типична за началото на седмицата, и да преследвате целите си в работата. Късметът ви бързо ще ви се усмихне и скоро ще виждате плодовете на труда си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?