Астро Мания : Хороскопи29 НОЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 29 ноември до 5 декември

Месецът на празниците започва – как ще се отрази на всяка зодия първата седмица със силно коледно настроение?

Две големи астро събития ни очакват тази седмица – краят на ретроградния Нептун и слънчевото затъмнение в Стрелец.

Овен

Най-сетне ще можете да дишате по-спокойно, когато ретроградният Нептун приключи тази сряда и отново ще отвори пред вас възможности за развитие и професионални успехи. Затова не се страхувайте тази седмица да взимате големи и дръзки решения – късметът е на ваша страна.

Телец

С края на дългия ретрограден период на Нептун ще имате възможност да се върнете към нормалния ход на нещата и да излизате по-често с приятели. Но освен това започват и последните дни от годината и това ви кара да търсите нови начини да подобрите себе си. Използвайте уикенда като възможност да забавите темпото и да си изградите нов план за бъдещето.

За тези пет зодии празниците ще са изпълнени с любов

Близнаци

Макар и идните дни да се очертават като силно емоционални, ще успеете да канализирате негативното настроение в позитивни резултати. В средата на седмицата креативността ви ще достигне кулминационен момент и работата ще вършите с лекота. Слънчевото затъмнение в Стрелец пък ще донесе много повече щастие в любовта и романтика във връзката ви.

Рак

Вече няма място за извинения. Ретроградният Нептун приключва и ви дава възможност да бъдете още по-ползотворни на работа, а идеите ви да бъдат срещани с одобрение. Слънчевото затъмнение тази седмица отправя към вас още една покана за действие, затова не губете време и потърсете как да реализирате целите си.

Седмичен хороскоп от 29 ноември до 5 декември

Лъв

Поемете кормилото в живота си и се борете за това, което искате тази седмица. Астро събитията ще ви дадат възможност да изпълнявате желанията и целите си, като особено влиятелно ще бъде затъмнението, което ще ви зареди с още повече самочувствие. Не забравяйте да оставите малко място и за романтика през идните дни.

Дева

Въпреки че студеното време продължава да извлича интроверта във вас на показ, тази седмица ще имате малко повече самочувствие, за да превърнете проектите, които дълго сте планирали, в реалност. Креативността също ще ви води, затова и се очаква работата да е силно звено във вашия делник през идните дни.

Зодиите, с които имате най-голяма химия, но с които никога не бива да имате връзка

Везни

Тази седмица ще върви леко без много големи събития и притеснения. Отделете повече време на приятелите си и се отдайте на приятните споделени моменти. Ако пък на работа се стремите да постигнете повече, бъдете внимателни към малките детайли,

Скорпион

Съсредоточете се върху финансите и работата си тази седмица, защото пред вас ще се отворят множество възможности за успехи. Няма да успеете да ги постигнете без помощта на приятелите и колегите си обаче затова не се страхувайте да потърсите съвет. Накрая оставете уикенда за забавления и релакс.

Седмичен хороскоп от 29 ноември до 5 декември

Стрелец

Тази седмица сте презаредени с енергия и е време да я използвате, за да реализирате идеите си. Те ще се проявят най-ясно в сферата на работата, но и креативността ви ще прелее и към хобитата ви. Възползвайте се от момента и не оставяйте нито една секунда незапълнена. Само уикенда ще ви даде възможност да си отдъхнете за малко и да си дадете равносметка.

Козирог

Не очаквайте седмицата да е особено ползотворна. В края на годината имате нужда да отделите повече време за себе си и за преосмисляне. Сега е моментът да споделите на приятел или на половинката си за нещата, които ви тревожат, и да потърсите начин да се спасите от неприятните емоции, които витаят около вас напоследък.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Стрелеца

Водолей

Отдайте се на споделените моменти – ще имате възможност да се възползвате от тях в максимални количества през тази седмица. И в любовта, и в отношенията с приятелите комуникациите ще вървят гладко и ще ви зареждат с позитивни емоции. В края на седмицата обаче страстта и искрите ще заемат главна роля.

Риби

Сферата на кариерата и професионалното развитие заема главна част в ежедневието ви тази седмица. Слънчевото затъмнение ви зарежда със самочувствие да поемете лидерската позиция, затова взимайте решения смело и не се страхувайте да се впускате в рискове.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?