Астро Мания : Хороскопи23 НОЕМВРИ 2020

Седмичен хороскоп от 23 до 29 ноември

Седмицата ще е най-успешна за зодии Телец, Везни и Козирог

Тази седмица официално влизаме в месеца на Стрелците и това ще ни накара да жадуваме за повече време, прекарано в забавления и сред приятели. Но зодии като Овен, Близнаци, Рак и Везни ще трябва първо да обърнат внимание на работата.

Овен

Вниманието ви ще бъде насочено към сферата на финансите, но при първа възможност натиснете спирачките тази седмица. През уикенда си дайте време за пълен релакс – влиянието на Уран и Луната ще помогне за тази цел.

Телец

Самочувствието ви започва да се покачва тази седмица и ще искате да прекарате повече време с приятелите си и половинката. Краят на ретроградния Нептун през уикенда ще ви помогне да осъзнаете важни неща за сегашната си ситуацията и ще бъдете говори за промяна.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Близнаци

В началото на седмицата започвате с високи нива на мотивация и това ще се отрази на мотивацията ви на работа. Опитайте да запазите самоувереността си и през останалата част на седмицата, защото планетарното влияние може да ви накара да се чувствате малко несигурни и уплашени, че изпускате от други възможности за сметка на работата.

Рак

Тази седмица отделете достатъчно време върху грижата за себе си и вътрешния си свят. Същевременно продължавайте да се стараете в професионален план – за тези от вас, които преследват нова работна позиция, седмицата ще е решаваща за развитието ви.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 ноември

Лъв

Макар и хора от обкръжението ви да са готови да ви саботират, ако разчитате на интуицията си, те няма да успеят да ви подведат. Междувременно се наслаждавайте на все така благоприятния период за отношенията ви и повишеното самочувствие.

Дева

Седмицата започва и свършва с романтика – само по средата на делника ще ви се наложи да положите повече усилия, за да се радвате на щастливите мигове по-безгрижно после.

Зодиите и парите: Козирозите пестят най-добре, а Близнаците прекаляват с импулсивните покупки

Везни

Финансово нещата започват да изглеждат по-добре тази седмица и стабилността ви дава самочувствие. Тъкмо навреме, защото влиянието на Луната ще ви отведе на романтична вълна и ще ви накара да потърсите възможности за флирт.

Скорпион

Бъдете уверени, дръзки и вдъхновени – тази седмица сте във вихъра си и това ще се отрази както на работа, така и вкъщи. През делника ще придобиете повече пари, а любовните ви отношения ще са във вихъра си през уикенда.

Стрелец

Седмицата ви ще е съсредоточена около семейството и здравето. Както най-близките ви, така и вие ще имате нужда от допълнителни грижи, затова освободете възможно най-много време за приятни занимания и така нужната почивка.

Седмичен хороскоп от 23 до 29 ноември

Козирог

Релакс, приятни емоции и любов са главните фактори в седмицата ви. Насладете им се пълноценно като говорите с половинката си за желанията и целите си. Подобен приятен разговор ще ви помогне да се почувствате още по-уверени в себе си и в посоката, в която сте се запътили.

Водолей

Време е за промяна в любовния ви живот, която ще ви помогне да се развиете като личност в бъдеще. През уикенда, когато краят на ретроградния Нептун ще си окаже думата, може да се разколебаете и носталгията да ви обхване, но бъдете силни, изискайте най-доброто за себе си и направете нужните решения.

Риби

Седмицата няма да е напълно позитивна за вас, очакват се караници, които ще ви накарат да се чувствате виновни и тъжни. Но идните дни ще са особено благоприятни за любовния ви живот, затова, когато се почувствате несигурни в себе си, потърсете помощ от половинката.

Трите най-романтични зодии

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?