Астро Мания : Хороскопи15 НОЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

Успехи в работата за Лъв, Стрелец и Риби, а седмицата ще е емоционална за Водолей, Козирог, Дева и Везни

Първото лунно затъмнение в Телец от 2014 година насам идва тази седмица, за да ни накара да си дадем равносметка и да предизвика промени в живота ни.

Овен

Не търсете бързата печалба тази седмица, а опитайте да проявите търпение. Лунното затъмнение в края на седмицата ще ви принуди да си зададете трудни въпроси за себе си и да потърсите начин да поработите върху това, което искате да постигнете в бъдеще – във финансов, но и в личен план.

Телец

Лунното затъмнение се случва във вашия знак тази седмица и несъмнено ще окаже най-голямо влияние върху вашето ежедневие през идните дни. То ще донесе възможност за ново начало и личностна трансформация, която не бива да пропускате да осъществите. През уикенда пък ще имате възможност да се насладите на приятни моменти с половинката.

Двойките зодии, обречени на нещастна любов

Близнаци

В началото на седмицата трябва да проявите устойчивост и да се потрудите здраво за това, което искате да постигнете на работа. По-късно, когато настъпи пълнолунието в Телец в края на делника, ще имате възможност да помечтаете за бъдещето и да се сбогувате с частица от миналото си.

Рак

Тази седмица ще ви върви в комуникациите и моментите с приятелите ще ви носят повече щастие от преди. Възползвайте се от благоприятния период и прекарайте максимално много време с тях. Уикендът ще предостави възможност да се насладите на приятни и по-важното – нови преживявания.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

Лъв

Време е да събудите зоната на кариерата и финансите си и да се потрудите тази седмица. Усилията ви бързо ще бъдат възнаградени, затова опитайте да се съсредоточите и да се фокусирате върху това, което се изисква от вас. През уикенда започва сезонът на Стрелеца, който на вас ще се отрази особено романтично.

Дева

В началото на седмицата може да ви застигнат нежелани емоции, които ще ви объркат и ще разтурят реда в ежедневието ви. Когато се почувствате изгубени, ще ви помогнат близките ви. Затова и е най-добре уикенда да оставите за повече споделени моменти с приятели и половинката.

Най-подходящият детокс според зодията

Везни

Тази седмица ще станете жертва на собствените си емоции и единственият начин ефективно да се справите с тях е да ги споделите искрено. Идните дни може би няма да са най-приятните, но ще ви научат на много. За щастие, уикендът ще превърне негативните емоции в позитивни, зареждайки връзката ви с половинката с нужната доза романтика.

Скорпион

Пълнолунието тази седмица засяга връзките ви и това ще се прояви по няколко начина – ще подобри отношенията ви с най-близките ви приятели и близки, но и ще постави на изпитание доверието ви към някои от тях. Не ви съветваме и в двата случая да взимате големи решения за бъдещето на връзките си, защото емоциите ще помрачат преценката ви.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 ноември

Стрелец

Готови ли сте за вашия месец? Той започва тази седмица и ви носи надежда за повече щастливи моменти и позитивни преживявания. Преди това обаче фокусирайте енергията си в работата, където предложенията ви ще бъдат оценени, а идеите ще извират от вас непринудено.

Козирог

И за вас седмицата ще бъде емоционална, но ако искате да се справите с объркващите чувства, които се въртят около вас, ви съветваме да доверите проблемите си на близки и приятели. Благодарение на тях, а и на малко време насаме, ще забележите позитивна промяна в края на седмицата.

Уроците, които можем да научим от зодиите

Водолей

Тази седмица ще имате възможност за малко да се откъснете от работната среда и да се насладите на повече почивка и време със семейството и стари приятели. Уикендът отваря врати пред вас и ви води на нови приключения, които сте чакали от твърде дълго.

Риби

Идните дни ще бъдат натоварени, но това може само да ви радва. В комуникациите ще ви върви тази седмица и това ще си проличи както в личен план, така и в професионален. На работа ще откривате нови и нови източници на вдъхновение, а старанието ви бързо ще бъде оценено.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?