Астро Мания : Хороскопи13 ДЕКЕМВРИ 2021

Седмичен хороскоп от 13 до 19 декември

Марс в Стрелец, Меркурий в Козирог и пълнолуние в Близнаци – как всички астро събития ще ни повлияят тази седмица?

За последен път преди празниците съветваме зодии Овен, Лъв, Везни и Риби да обърнат внимание на работата. Най-големите късметлии за седмицата пък ще бъдат сред Стрелците.

Овен

Марс в Стрелец от началото на седмицата ви зарежда с енергия да покорявате върховете в професионален и академичен аспект, затова използвайте делника, за да бъдете максимално продуктивни. През уикенда обаче празничното настроение ще ви достигне, затова ви съветваме да се отдадете на моменти със семейството.

Телец

Желанието ви да разпуснете и да опитвате нови неща нараства със същата скорост, с която идват почивните дни. Особено силно ще се прояви това в романтичните ви връзки, но ви съветваме да внимавате какъв подход предприемате и да не взимате прибързани решения.

4 са зодиите с най-успешни дълги връзки

Близнаци

Емоциите ви ще бъдат буйни цяла седмица, когато множество астро събития засягат вашия знак – Марс в непостоянния Стрелец и Меркурий в Козирог са сред най-важните от тях. Това ще повиши и напрежението във връзките ви, но само до уикенда – тогава пълнолунието във вашия знак ще ви даде възможност да започнете на чисто.

Рак

Не мислете много за работата тази седмица, а потърсете възможност да останете насаме със себе си, за да поработите върху вътрешните процеси, които често остават пренебрегнати. Освободете се от миналото и задръжките, които сте придобили, за да се отправите към следващата година по-устремено.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 декември

Лъв

Меркурий в Козирог и краят на годината ви вдъхновяват да започнете нови проекти и да потърсите възможност да се развиете и да натрупате нови знания. Но същевременно през уикенда ще сте повлияни от пълнолунието в Близнаци, което отново ви зарежда със самочувствие и желание за разпускане и флиртове.

Дева

Тази седмица се стремете да постигнете баланс между личния живот и работата, когато и от двете страни ще изискват много от вас. Идните дни няма да са леки, затова не се страхувайте да потърсите помощ и да покажете уязвимата си страна. Всичко ще си заслужава накрая, когато пълнолунието ви помогне да постигнете търсените успехи в работата.

Коледният филм, който трябва да гледате, според зодията

Везни

През делника приветствайте всяка възможност, която ви позволява да се самоусъвършенствате и да се погрижите за себе си, но и не забравяйте да оставите време за социален живот – в тази сфера ви очакват изненади от хора от миналото ви. Пълнолунието накрая на седмицата ще послужи като врата към новото ви бъдеще.

Скорпион

Предприемете действие тази седмица и сложете край на недовършените неща, преди да е дошла новата година. Бъдете проактивни в работата и се погрижете за проблемите в сферата на финансите. Накрая на седмицата ще разпуснете подобаващо, когато Луната в Близнаци ви зареди с романтично настроение.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 декември

Стрелец

За вас идните дни ще са вълнуващи още от ден първи – Марс във вашия знак ви зарежда с енергия и с позитивни емоции, а Меркурий в Козирог ще ви даде нужните способи, за да сте успешни. Накрая за перфектен завършек на седмицата ще имате възможност да се радвате на повече щастие в любовта.

Козирог

Време е за детокс… на личния ви живот. Преди да се отправите към новата година се отървете от ненужното, което сте натрупали през старата. Лошите навици и фалшивите приятели също попадат в списъка. Меркурий във вашия знак от понеделник ще ви зареди с всичко нужно, за да се справяте със задачите си успешно, а пълнолунието през уикенда ще ви позволи да се позабавлявате и да разпуснете.

2022 година ще е успешна за Водолей и Стрелец, а Риби ще са най-големите късметлии

Водолей

Не се отдалечавайте от близките си тази седмица, а ви съветваме да направите точно обратното – потърсете помощ от тях в трудните моменти, защото сте застрашени от препятствия. Този негативен период ще трае само до уикенда, когато пълнолунието ще ви зареди със самочувствие отново.

Риби

Готови сте да поемете лидерската позиция в живота си и да преобърнете всички неуспехи с обратен знак, за да завършите годината успешно. Особено добре ще ви се отдаде това в работата, затова се фокусирайте върху нея преди празничната седмица. През уикенда ще имате достатъчно време да си починете.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?