Ретрограден Меркурий в Лъв от 13-ти август

Значителни промени за Девите, Водолеите ще имат проблеми с партньора и с финансите

Ретроградният Меркурий в Лъв започва от днес, след това преминава в Дева и ще продължи до 5 септември.

Закъснения, отлагания, трудности в ежедневието, в любовта, работата и здравето ще са нещо нормално за всеки един представител от Зодиака в този период. Предстоят значителни промени, които ще засегнат всички области на живота. Времето не е подходящо да вземете важни решения, но пък е идеално да направите основно разчистване както на старите вещи у дома, така и на хора от миналото.

Най-засегнати през този период ще бъдат зодиите Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Но как ретроградният Меркурий ще се отрази на всички знаци?

Как да се обличаме по време на ретроградния Меркурий

Овен
Ретроградният Меркурий в Дева ще засегне най-вече работата и здравето ви. Обърнете внимание най-вече на отношенията си с колегите. Фокусирайте се върху здравето си и започнете да спортувате, както и да се храните здравословно.

Телец

При вас ретроградният Меркурий ще се отрази на отношенията ви с близките и с децата, възможни са затруднения в комуникацията. Ще се занимавате с бизнес планове, които ще променят ежедневието ви. В този период може да се изненадате от новина за бебе.

Близнаци
Ще има развитие по въпроси, свързани с недвижими имоти или с наследство от ваши родственици. Възможно е да решите да смените дома си. Не критикувайте ваши близки, които са семейни, тъй като това ще доведе до конфронтация.

Вижте още: Най-доброто във вашата зодия с една дума

Рак
Предстои ви интензивен период с много контакти и срещи. До 5 септември е добре да обмените идеи с хората около вас, да научите нови неща и да направите промяна в ежедневието. На преден план ще са отношенията ви с роднини. Внимавайте за конфликти.

Лъв
Ще усетите известни затруднения във финансовата сфера по време на ретроградния Меркурий. Трябва да сложите в ред приоритетите си и да преосмислите своите доходи и разходи. Премахнете от живота си всички хора, които усложняват ежедневието ви.

Дева
Ретроградният Меркурий във вашата зодия ще ви донесе значителни промени във важни области на живота ви. Ще се случат събития в бизнеса или любовния ви живот, за които ще се наложи да мислите логично и разумно. Не взимайте важните решения сега.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?