Астро Мания : Хороскопи19 ДЕКЕМВРИ 2016

Ретрограден Меркурий в Козирог от днес до 8 януари

Ето как ще се отрази този период на всяка една зодия!

Днес стартира последният ретрограден Меркурий за 2016 година. Той ще продължи до 8 януари 2017-та.

В този период често ще се озоваваме в заплетени ситуации и ще имаме доста проблеми в комуникацията. Възможни са закъснения и препятствия. Бъдете внимателни с мейлите, пътуванията и транспорта – има предпоставки за възникване на технически проблеми и инциденти.

Ретроградният Меркурий кара хората да бъдат по-емоционални и ще се наложи да се владеем повече. Ще обърнем внимание на най-дълбоките си нужди, ще си припомним стари събития, но и ще се конфронтираме с любимите си хора. Емоциите надделяват над разума през този период.

И тъй като ретроградният Меркурий е в земният знак Козирог, ще се наложи да бъдем по-практични. Не трябва да си позволяваме да пробваме нови неща и трябва да се придържаме към изпитани техники.

Трябва да внимаваме с финансите, да не харчим твърде много, освен ако не сме убедени, че решението е правилното.

Ще се наложи и да сведем до минимум пътуванията до минимум и да не стартираме работа по нови проекти. Сега е времето да си вземем почивка, да направим равносметка и да осъзнаем накъде сме се запътили занапред.

Malgosia Bela for ST Fashion campaign (Fall-Winter 2015) by Boo George

Ето и какво очаква всеки един от зодиакалните знаци:

Овен
Стари любовни истории ще се възродят. Може и да се озовете пред любовна дилема. Не бива да се обвързвате емоционално. Поправете грешките си, но стойте настрана от хората, с които сте ги допуснали.

Телец
Ще ви е трудно да комуникирате с партньора и колегите си. Вероятно ще се свържете отново с хора от миналото ви. Новите познанства не са желателни, защото ще изискват от вас драстични промени.

Близнаци
За вас от миналото изплуват здравословни проблеми – ваши или на ваш близък. Не ги пренебрегвайте, за да не влошите състоянието си. Ако сте в проблемна връзка, вероятно ще имате конфликти, които ще ви накарат да се замислите за раздяла.

Рак
Ретроградният Меркурий не ви позволява да започнете нова връзка. Обърнете внимание как да възстановите емоционалния си живот. Не отделяйте време да решавате проблеми в сегашната си връзка, това ще влоши ситуацията.

Лъв
И вас ще ви засегнат проблеми – с дома, със семейството, с ремонти или семейни събирания. Закъснения, отменени ангажименти ще ви пречат, но не бива да бъдете прекалено емоционални заради ситуацията.

Дева
Стари връзки и приятелства от миналото ще се възродят. В никакъв случай не допускайте да се върнат тези, които някога са ви наранили. Те не са се променили. Не се поддавайте на мили думи и красиви обещания.

zodii-3

Везни
Ретроградният Мерурий ще повлияе на финансовото ви положение, но не е изключено и да засегне интимната ви връзка. Погледнете с нов поглед на чувствата си. След този период доста неща ще се окажат променени.

Скорпион
Ще имате проблеми с комуникацията, защото не знаете какво искате. Постоянно ще променяте идеите си и мнението си. Възможно е да поискате да възобновите прекъснати отношения от близкото минало.

Стрелец
Ретроградният Меркурий ще разкрие неразрешени проблеми от миналото. През този период те ще ви изглеждат твърде големи, но това не е така. Трябва да се справите с тях веднъж завинаги, за да се успокоите.

Козирог
Влиянието на Меркурий не подминава и вас и приятели и познати от миналото ще се появят в настоящето. Не давайте шанс за възстановяване на отношенията, защото нещата няма да се развият по-различно от миналия път.

Водолей
Ретроградният Меркурий ще ви кара да гледате на взаимоотношенията с хората с други
очи. Не се отказвайте, ако плановете ви не се развиват както очаквате. Препятствия и неприятности ще възникнат, но ще се справите.

Риби
Ще имате неприятности в образованието, комуникацията, контактите, споразуменията и пътуванията. Трудно е да приемете другите и да се занимавате с каквото вие искате. Търпение! Сега не е моментът за ново начало или за взимане на сериозни решения.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХОРОСКОПИ

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април
Хороскопи28 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 28 март до 3 април

Започваме новия месец с новолуние

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март
Хороскопи21 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 21 до 27 март

Посрещаме началото на новия сезон с позитивна седмица

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март
Хороскопи14 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 14 до 20 март

Последната седмица от зимата няма да е съвсем лека, но предлага и множество възможности за романтика и щастливи моменти

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март
Хороскопи07 МАРТ 2022

Седмичен хороскоп от 7 до 13 март

Какво ни очаква в най-женската седмица от годината?